Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Summer outlet: etajere si rafturi de perete

08.07.2021
0

Vara asta ai cea mai antrenanta colectie de etajere si rafturi de perete pentru decoratiuni in intreaga casa. Practice si pe dimensiuni variate, politele suspendate iti asigura optimizarea spatiului, fara sa ocupe loc, oriunde le-ai amplasa.

Sunt ideale pentru un loc de amintiri, pentru aranjarea fotografiilor cu cei dragi, a statuetelor sau pieselor de arta, a cartilor sau a accesoriile electronice. Cele mai populare modele sunt cele din PAL, MDF sau lemn, insa si cele cu insertii de metal pot fi accesorii de efect, mai ales in casele in stil modern.

Le poti aranja cu usurinta, in living, dormitorul, bucataria, holul, baie, sau in balcon, pentru un spatiu doar cu flori.

Iata ce trebuie sa ai in vedere cand decorezi casa cu etajere:

 

1. Rafturi de perete moderne pentru orice camera

Materialul cel mai popular in decoratiuni, fie ca vrei un cadru modern, sau unul clasic este PAL-ul.

Acesta este foarte rezistent, si e disponibil intr-o varietate de culori si texturi, ce pastreaza frumusetea lemnului.

 

De ce sa alegi etajere din PAL?

 

Ai piese de mobila mai usor de mutat si de aranjat, fara sa incarce peretele si sa-l strice.Montarea este facila, cu un diblu fix in fiecare capat, ce-i confera stabilitate si siguranta.

 

Etajere suspendate din PAL in functie de camera:

 

Pentru living/ dormitor: Acest raft de perete alb Redox, cu forma de patrat divizat in 4 compartimente, este un accesoriu modern, care aduce cu sine mai multa luminozitate si eleganta. Poate fi montat pe perete atat in living, cat si in dormitor, alaturi de o biblioteca ori o comoda TV. Este un element de efect, mai ales cand ai 4 piese decorative ce formeaza un intreg.

Pret: 139 lei

 

Pentru baie: Raft cu agatatori Nizza Homs este un stand perfect pentru comseticele din baie. Si prosoape. Agatatorile iti ofera un suport la indemana pentru a usca prosoapele sau pentru a-ti pune haine ori halatul de baie. Modelul versatil, in nuante de alb luminos, creeaza un ambient placut in baie, indiferent de culoarea peretilor. Este util pentru aranjarea periutelor, cosmeticelor si a gelurilor de dus.

Pret: 197 lei

 

 

Pentru bucatarie: Dulap din pal si PPE traforat

 

Raftul in acorduri alb-negreu este realizat din pal de 18 mm alb ,cu capetele din polipropilena neagra de 4 mm grosime, realizata cu tehnologie patentata de catre producator. Spatiile traforate lasa la vedere condimentele sau tacamurile si creeaza un loc dinamic si antrenant, mai ales intr-o bucatarie in care se gateste des. Modelul este disponibil pe mai multe culori: galben, rosu, albastru, in functie de stilul si de culoarea camerei.

Pret: 49 lei

 

Pentru balcon: Raft perete pal colt Milano

Raftul din pal Milano poate oricand sa-ti aduca si avantaje in materie de design, mai ales intr-un balcon ingust. Acest model practic si multifunctional te ajuta la crearea unui cadru zen, din care n-ai mai vrea sa pleci. Poti pune pe el flori sau ghivece cu plante de interior, bazandu-te pe finisajul rezistent la apa. Il poti monta intr-un colt din balcon cu o masuta de cafea, pe care sa-ti savurezi micul dejun in aer liber.

Pret: 129 lei

 

2. Modelul care nu se demodeaza niciodata- etajere din lemn

 

Alege etajere si rafturi din lemn natural pentru un cadru rustic sau clasic, care sa respire arta.

 

Daca vrei ceva care sa se mentina ani in sir, indiferent de stilul preferat, lemnul stratificat e cea mai inspirata alegere. In functie de esenta, acesta are textura diferita si alt spectru de culori care sa armonizeze camera. Lemnul este tratat, cu finisaj mat sau lucios, pentru camere pline de stil si eleganta. Rafturile din lemn sunt rezistente contra acarienilor, factorilor corozivi, contra aburilor si umezelii, ploii, prafului sau a caldurii.

 

Ce modele de etajere din lemn sa alegi, in functie de camera:

 

Modele recomandate:

 

Pentru living/ dormitor: Set 3 rafturi perete din lemn stratificat si piele este un model care face o trecere de efect intre clasic si modern. Lemnul de culoarea bruna si pielea neagra creeaza un aspect elegant, ce nu va trece neobservat de oaspeti. Fiind o culoare cozy, nucul iti permite sa aranjezi acest set si cu alte piese de mobila in aceeasi nuanta, sau alte degradeuri de maro.

Cele 3 rafturi in forma de triuunghi le poti aranja impreuna pe un perete, sau separat, deasupra canapele sau patului. Sunt practice si cu siguranta rafinate, creand un set atemporal si atragator. Poti aranja pe ele carti, poze sau o sculptura art nouveau.

 

Pret: 199 lei

 

Pentru baie: Suport prosop din lemn, cel mai popular model pentru o baie in stil clasic.

Acest raft suspendat din lemn maro inchis este dotat cu o bara pentrua facilita uscarea prosopului. Modelul multifunctional imbina simtul practic cu cel estetic, intr-o combinatie rara, de care te vei indragosti.

Il poti amplasa langa cada, dus, langa raftul cu oglinda, pentru a avea mai mult loc pentru periute, sapunuri, geluri, etc.

Lemnul cu finisaj tratat contra umezelii il face ideal in aceasta camera predispusa la umezeala de la aburi.

 

Pret: 180 lei

 

Pentru bucatarie: Raft de perete pentru bucatarie, Ekin Homs, este un accesoriu perfect pentru o bucatarie practica, in stil clasic. Suportul este multifunctional, cu mai multe spatii de depozitare, in care poti sa pui condimentele sau tacamurile.

Culoarea de un maro inchis aduce mai multa eleganta si iti garanteaza un cadru rustic, de efect.

Este dotat cu 4 rafturi si un separator cu 3 rafturi mai mici, cu grilaj. Acesta face mai sigura stocarea condimentelor sau a produselor in care depozitezi ingredientele.

Lemnul acestu raft este ideal si in aceasta incapere in care se gateste des, si in care umezeala sau mucegaiul pot aparea din cauza aburilor.

 

Pret: 129 lei

 

 

 

Pentru balcon/ gradina: Raft de perete/jardiniera, Wooden Homs iti completeaza pe loc livingul, balconul, terasa sau foisoru cu o zona pentru flori si plante verzi. 

Cu noua gama de mobilier pentru gradina, poti sa-ti personalizezi zona in care vrei sa aduci natura in casa.

Pret: 163 lei

 

 

Citeste si articolul despre cum sa decorezi inteligent cu rafturi de perete Homs.

Creeaza-ti un decor de vis cu cele mai nor rafturi de perete Homs.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.