Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Pantofare

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Pantofare moderne - Accesorii practice pentru orice hol

Cu gama noua de pantofare poti sa-ti creezi un spatiu personalizat inca de la intrarea in casa. Holul este cel care te invita in povestea casei, tocmai de aceea este important sa fie accesorizat cu cele mai utile si elegante piese de mobilier. Fiecare pantofar este conceput pentru a imbina utilul cu placutul. Liniile drepte sunt accesorizate cu irizatii aurii, sau poti opta pentru un blat simplu din pal in culori neutre. Camera de intrare este cea in care te pregatesti cel mai adesea sa iesi din casa, asa ca ai nevoie de o oglinda in care sa te aranjezi.

Pentru a beneficia si de mai multa functionalitate, un alt element pe care trebuie sa il incluzi este desigur un cuier. Acesta poate fi suspendat, cu picior sau tip dulap, ajutandu-te sa iti aranjezi gecile sau hainele ori alte accesorii cum ar fi cheile in agatatori.

Solutii decorative cu pantofare din pal

Un model simplu si de efect este acest pantofar clasic cu spatii acoperite si libere. Compartimentarea te ajuta sa-ti aranjezi incaltarile, iar pe cele mai delicate de piele intoarsa sau textil, sa le pui acoperite pentru a le proteja.

Acesta are un lacas inaltat, care-ti permite o curatare facila, fara sa fie nevoie sa muti corpul de mobilier. 

In functie de spatiul din casa, daca ai mai mult loc la dispozitie, alege sa decorezi cu un cuier cu oglinda si pantofar incluse in set. Acest ansamblu elegant aduce mai multa luminozitate si este o solutie eficienta pentru un hol mai bine organizat. Ai spatiu suficient pentru geci, veste, palarii, sepci, poseta, dar si pentru incaltarile intregii familii.

Vezi si alte modele de pantofare, comode, dulapuri si corpuri si da frau liber imaginatiei.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.