Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Rafturi si etajere

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Rafturi si etajere office - Accesorii nelipsite din orice birou

Munca de acasa sau de la job poate fi mai usor sustinuta cu un set de rafturi si etajere office. Aceste suporturi decorative dar si cu rol de compartimentare, te ajuta sa-ti organizezi mai bine accesoriile de birotica. Fiecare model imbina in desingul sau functionalitatea cu rafinamentul. Cu dulapurile si etajerele pentru birou, obtii pe loc un cadru primitor, luminos si mai bine optimizat.

Pentru ca locul in care muncim ne rezerva o mare parte din timp, este foarte important ca atmosfera sa fie una prietenoasa si armonioasa. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie o gama larga de etajere si rafturi de perete pe care sa-ti aranjezi pozele cu cei dragi, dar si agendele sau actele.

Deco tips cu rafturi si etajere birou

Stilul biroului tau reflecta profesionalismul tau, iar cu acest mobilier office ai sansa sa iti creezi un spatiu impozant si elegant, care sa impresioneze de la prima vizita. Colaboratorii si colegii vor fi complet fermecati de stilul de succes pe care il afisezi si de mediul adaptat in care lucrezi.

Pentru un interior primitor, in stil industrial, alege un raft perete cu lemn si metal sculptat. Acesta este perfect intr-un birou managerial, in care vrei sa aduci un aer formal si rafinat. Culorile de lemn si metal negru sunt nuante sobre si somptuoase care iti oglindesc stilul elegant.

Decoratiunile de acasa, din micul tau birou pot fi infumusetate cu un raft de perete geometric. Nuantele de alb sunt perfecte, indiferent de culoarea peretilor. Faptul ca este suspendat, il poate face de nelipsit din camerele mici, in care vrei un spatiu mai aranjat si mai optimizat.

Amplaseaza langa birou, in spatele scaunului, un raft suspendat de tip biblioteca.

Modelul modern si atragator este unul special conceput pentru dispunerea simetrica a cartilor, colectiilor de DVD-uri sau a bibliorafturilor. Langa birou. poti avea mai mult acces la ele, dar si de mai multa usurinta in manevrare cand iti rezolvi taskurile zilnice.

Vezi si colectia noastra de mese pentru laptop si da viata spatiului in care lucrezi!

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.