Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Raft de perete/jardiniera, Wooden Homs, 100x30x15 cm lemn natur

1 recenzie
PRP: 225 00 Lei
169 00 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Maro

Material: Lemn

Dimensiuni: 100x30x15 cm

Tip Produs: Mobilier gradina|Suport decorativ

Beneficii

-24% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Aranjeaza-ti plantele si piesele de arta pe un raft de perete/jardiniera, Wooden Homs

Plantele de interior si micile accesorii decorative isi pot gasi locul pe un raft de perete/jardiniera, Wooden Homs. Cu dimensiuni de 100x30x15 cm, polita de perete este perfecta pentru decoratiuni rustice, datorita lemnului natur din care e realizat. 

Este un lucru stiut ca plantele verzi iti dau o stare de bine si contribuie la scaderea nivelului stresului si curata aerul din casa. Iti poti etala in liniste florile chiar si outdoor cu o mobila pentru gradina, sau poti face mici aranjamente florale la bloc.

Cum sa amenajezi cu rafturi de perete Homs

Pe langa rolul esential in viata noastra, plantele de apartament infrumuseteaza spatiul. Ofera o pata de culoare si o nota fresh oricarei incaperi. Organizeaza-ti o mica gradina in camera sau pe balcon cu ajutorul acestui raft suspendat Wooden Homs.

Marele avantaj este ca aceasta polita de perete nu ocupa deloc spatiu si poti ingriji in voie florile. Designul este minunat si poate fi folosit atat pentru decorarea cu flori decorative, cat si pentru cresterea plantelor aromatice. Realizata din lemn culoare maro, etajera pentru flori este perfecta in orice camera de zi, hol, terasa sau balcon.

Poti asorta biblioteca cu alte piese de mobila pentru sufragerie, cum ar fi canapele, comoda Tv, tabureti sau mese de cafea, toate la un loc. Etajera se livreaza asamblata, fiind simplu sa o montezi pe perete. 

Curatea se face cu produse speciale de mobila. Se sterge cu o carpa moale, fara solutii corozive.

Dimensiuni: L 30, l 15, h 100 cm

Livrare in 14 zile

Informatii aditionale

Culoare: Maro

Material: Lemn

Dimensiuni: 100x30x15 cm

Tip Produs: Mobilier gradina|Suport decorativ

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

1 Recenzie

adauga recenzie
Petcu Didina
25.05.2021

Montaj dificil

Am așteptat acest raft cu mult interes, mi-l doream mult de tot, dar din păcate vine dezasamblat și pt o femeie este imposibil de montat. Am reușit cu ajutorul unor băieți drăguți să-l montez și până la urmă este ceea ce mi-am imaginat că va fi!

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.