Homs

Comode 12 produse

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Comode- mobilier pentru hol optimizat pentru casa ta

Creeaza un cadru primitor si practic cu noile comode pentru televizor sau accesoriile de zi cu zi. Fiecare model se intrece in eleganta si functionalitate. Poti opta pentru o gama variata de modele cu picioare inalte, cu mai multe compartimente sau simple. Fiecare comoda are o culoare aparte pentru a-ti crea acel interior atractiv, inca de cand intri in holul casei. Aceste corpuri de depozitare pot fi utile pentru aranjarea cosmeticelor, accesoriilor de curatat si a cheilor.

Ce comode TV sa alegi sau masute de machiaj

Noile comode TV pot fi amplasate in camera de zi, intr-un spatiu intim si primitor, alaturi de un set canapele si fotolii. Astfel, ai o zona de lounge, foarte linistitoare, de unde sa privesti la showurile preferate. Pentru acest decor, ar merge la fix o comoda TV cu picioare inaltate .

Culoarea de maro o face ideala in camerele in stil clasic, iar formatul cu linii drepte, iti permite sa o integrezi si in casele moderne. Este un model versatil, disponibil si pe nuante de alb.

Daca vrei sa iti personalizezi holul sau dormitorul cu un dulap cu mai multe sertare, poti opta Comoda pal Simon. Aceasta este prevazuta cu sertare inchise, cu manere argintii, lucru ce iti garanteaza ca poti sa stochezi toate cele necesare.

Fie ca o amplasezi in dormitor sau in zona de intrare de la casa, cu o masuta de machiaj suspendata Vanity Homs, ai un suport complex. Practica si eleganta, masuta de make-up este prevazuta cu spatii de stocare ascunse sub blat. Astfel, poti sa-ti aranjezi cosmeticele si bijuteriile ori paletele de machiaj, pentru a fi mereu gata inainte de a pleca in oras.

Pentru camerele moderne, opteaza pentru culori de alb, gri sau negru, lucru ce iti face mai usoara asortarea cu alte piese de mobilier.

Vezi si alte modele de comode si console pentru un hol elegant.