Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Lampadare

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Lampadare - Modele atractive pentru orice camera

Daca vrei sa obtii un cadru intim si primitor, alege cele mai noi lampadare Homs. Fiecare model este o invitatie la un cadru intim, primitor, iar luminozitatea este un element determinant in creearea atmosferei. Ce face foarte special cadrul intim din living, este ansamblul textil, dar si cel de lumina. 

Cu un lampadar cu picior fix sau unul de tip tripod, iti accentuezi stilul artistic, dar obtii si mai multa functionalitate. 

Tipsuri decorative cu lustre

Amplasat langa un set de canapele si fotolii, lampadarul este usor de aranjat cand citesti. Alaturi de o masa de cafea, ai acel mic loc de relaxare, in care sa revii cu drag in orice zi.

Lampadarele sunt pe dimensiuni variate, de la medii, la inalte si pot fi folosite si pe post de veioza. In dormitor, acest accesoriu cheie, poate fi aranjat langa pat sau langa o noptiera. Astfel, iti creezi un ambient calduros, in care sa-ti petreci serile citind sau uitandu-te la serialul preferat.

Joaca-te cu nuantele si bucura-te de surse de iluminat alternative.  Poti sa o asociezi si cu o lustra, pentru o sursa de lumina centrala. Vezi si alte modele de lustre si creeaza-ti un interior optimizat pe nevoile tale. 

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.