Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Raft suspendat cu agatatori Nizza Homs, 100 x 51.8 x 19.6 cm, alb

0 recenzii
PRP: 329 99 Lei
239 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-27% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Decoreaza-ti bucataria sau holul cu un raft suspendat cu agatatori Nizza Homs

 

Fie ca vrei sa decorezi zona de intrare dintr-o camera, holul sau bucataria, acest raft suspendat cu agatatori Nizza Homs este piesa must-have. Cu acest raft multifunctional tip cuier vei obtine un decor optimizat si original, care sa desavarseasca stilul casei.

Designul combina deopotriva eleganta si functionalitate, in orice camera ai alege sa il amplasezi. In bucatarie il poti pune pentru a depozita condimente, tacamuri, ingrediente si pentru a aranja prosoape de bucatarie sau manusi de gatit.

In hol, este perfect pentru a aranja hainele, esarfele si palariile.

In functie de camera aleasa spre decorare, poti amplasa alaturi de acest raft perete si alte piese de mobila, cum ar fi corpuri pentru depozitare cu umerase, suport pentru haine, cosuri pentru rufe, tabureti sau mese de cafea.

Astfel, vei obtine pe loc o camera eleganta, cu un cadru complet si atragator.

 

Cum sa decorezi rapid cu gama de polite perete Homs 

Acest raft perete cu agatatori te ajuta sa economisesti mai mult spatiu jos, fara sa ocupi loc in partea de trafic a camerei. Este de mare ajutor in holurile inguste, dar si in cadrul bucatariilor. Ai mai mult spatiu de deplasare sau pentru decorarea cu alte piese mai cuprinzatoare la nivelul solului.

Cu dimensiuni de 100 x 51.8 x 19.6 cm, acesta poate fi aranjat si in atat in apartamente mai restranse, cat si in case sau duplexuri.

 Odata ce ai aranjat tot ce aveai nevoie cu piese de mobila bucatarie sau hol, poti aranja si peretele. Pe site-ul nostru gasesti o colectie noua de rafturi de perete si etajere suspendate, pentru o atmosfera prietenoasa si pentru a obtine un aer boem.

Aceasta polita supendata din pal iti aduce un avantaj atat la nivel estetic, cat si functional. Modelul dreptunghiular in scara, ii confera un aer modern si inovator.

Compartimentele pot fi folosite pentru orice accesorii decorative sau elemente pe care le folosesti zi de zi.

Moderna si catchy, gama de rafturi din pal reuseste sa creeze o atmosfera fresh casei si aduce mai multa luminozitate unde sunt amplasate.

Joaca-te cu nuante, foloseste piese decorative colorate in albastru indigo, sau un verde marin, pentru un contrast care sa anime camera.

Inspira-te si vezi si alte modele de rafturi de perete pe care le-ai putea folosi. Modelul vine atasat de perete, iar palul puternic ii asigura o durata de viata indelungata.

Alege acest model de raft suspendat cu agatatori Nizza Homs si bucura-te de un aspect desavarsit.

Dimensiuni: 100 x 51.8 x 19.6 cm, alb

 

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.