Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Baie

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Functionalitate si eleganta cu noua mobila baie Homs

Cu mobila de baie marca Homs, ai un ambient si un decor cat mai pe placul tau si elemente care sa te relaxeze. Atmosfera in baie trebuie sa fie una constructiva, astfel ca dimineata sa inceapa perfect. 

Incaperea in care-ti efectuezi rutina diminetii pentru un ten cat mai luminos si mai ferm trebuie sa dispuna de toate cele necesare. Atat elemente decorative care sa anime atmosfera si sa ii dea un aer calm si relaxant, dar si de un mobilier pentru baie, pentru ca toate sa fie la indemana. Poti opta pentru piese din pal alb care sa creeze mai multa luminozitate si sa accesorizezi cu nuante fresh de albastru, verde sau chiar portocaliu, pentru mai mutl dinamism. Piesele de mobila sunt din pal rezistent si sunt usor de amenajat in orice baie, fix pe stilul dorit.

Ce piese de mobilier pentru baie sa alegi 

Odata ce ai intrat in baie, toate trebuie sa respecte oridinea si sa fie mereu in acelasi loc pentru un flux cat mai continuu al activitatilor. Astfel nu poti fi distras, iar tu iti incepi ziua in forta. Asigura-te ca ai un dulap pentru baie unde iti poti stoca toate cele necesare. Alege un dulap baie cu oglinda si bucura-te de fiecare minut petrecut in fata ei.

Ca tu sa ai toate produsele pentru infrumusetare la indemana, un halat de corp, lenjerie intima, dar si prosoape uscate, alege un model de dulap baie cu 3 sau mai multe spatii de depozitare. Totodata, alege si un raft de perete cu suport pentru prosoape, un  un cos de rufe cu multiple compartimente sau alte accesorii pentru baie Homs. Indiferent de cum alegi nuantele pentru mobila de baie, acestea trebuie sa fie calde si sa contribuie la o atmosfera calda si primitoare.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.