Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Cuiere

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Cuiere - Suporturi practice pentru holul casei tale

Creeaza-ti mai mult loc in dulap si pastreaza-ti gecile sau jachetele la indemana cu noile cuiere Homs. Fie ca optezi pentru un cuier suspendat, sau unul cu rafturi si pantofar inclus, aici iti gasesti favoritul ca tu sa ai un decor 100% optimizat pe nevoile tale. Fiecare piesa de mobila iti continua povestea, tocmai de aceea trebuie sa pastreze un ton unitar. Foarte practice si extrem de elegante, cuierele create pentru casele moderne, dar si cele in stil clasic, iti vor completa la fix povestea.

Tipuri de cuiere recomandate pentru un interior optimizat

Pentru orice hol ingust este indicat sa decorezi cu un cuier si un pantofar de dimensiuni restrânse. Mai poti miza pe un accesoriu practic cu un cuier cu agatatori suspedante.  Polita superioara este utila pentru chei, geanta, sau alte obiecte pe care vrei sa le ai la indemana. Culoarea de un bej deschis il face si mai potrivit in spatiile restranse, intrucat aduce cu sine un aspect mai luminos si mai ingrijit.

Daca ai o zona de trecere mai ampla, atunci poti opta pentru o mobila hol cu pantofar si dulap inclus. Acest model inovator este format dintr-un modul central cu agatatori pentru haine si un dulap cu 2 usi pentru pantofi si spatiu de asezat. Unul dintre modulele laterale are 2 usi compartimentat, cu rafturi pentru pantofi si ultimul model are oglinda si 2 rafturi deschise. 

Vezi mai multe cuiere si optimizeaza-ti holul casei cu cele mai practice modele!

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.