Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Home Decor

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Home Decor- sursa ta de inspiratie in decoratiuni pentru casa

Oaza ta de liniste merita cele mai bune decoratiuni pentru casa si cele mai diversificate modele pentru orice stil. Fie ca decorezi in stil clasic, rustic, modern sau industrial, aici ai toate accesoriile care-ti infrumuseteaza incaperile dorite.

Amenajarea camerei de zi sau a dormitorului, ori a holului necesita atentie in cele mai mici detalii. Homs iti vine in ajutor cu dulapuri, corpuri de depozitare, rafturi, lustre, corpuri de iluminat, cuiere si pantofare pe care sa le amplasezi cu usurinta.

Alege dintr-o gama variata de accesorii podele si pereti, spatii de depozitare inteligente si decoratiuni inspirate care sa-ti faca zilele mai frumoase.

Ce decoratiuni sa alegi pentru un spatiu optimizat

Fiecare camera are atmosfera ei, tocmai de aceea poti sa-ti creezi un loc propice pana in cele mai atente detalii, cu decoratiunile potrivite. Amintirile cu cei dragi si pozele pe care vrei sa le vezi mai des, cu un suport de fotografii.

Holul este un spatiu mai ingust, iar cu un suport pentru rufe, poti sa-ti creezi mai mult loc de deplasare. Suportul cu umerase poate fi pus la intrare, sau intr-o camera de dressing. Tot pentru un dormitor in care ai o camera de dressing, mai poti veni in compeltare cu un suport umerase cu 3 rafturi. Aici, poti sa aranjezi si hainele de zi cu zi, dar si tinutele mai speciale, pentru a le pastra fara cute.

Daca vrei sa economisesti un spatiu si sa ai si un taburet, poti alege o piesa 2 in 1, un taburet cu lada de depozitare.

Rafturile suspendate sunt si ele cele mai inspirate elemente care iti redefinesc stilul camerei. Innobileaza locuinta si cu suporturi pentru lumanari si alege in voie cele mai catchy modele home decor, de decoratiuni sofisticate.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.