Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Dulapuri si corpuri

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Dulapuri si corpuri de depozitare- modele variate pentru orice gust

Creeaza-ti un spatiu de lucru atant decorat cu cele mai noi dulapuri si corpuri de depozitare. Fiecare piesa de mobila isi are locul potrivit intr-un birou inspirat, in care lucrezi cu drag. Pentru ca ne petrecem multe ore lucrand, optimizarea biroului este un factor cheie pentru a ne ajuta in rezolvarea taskurilor.

Daca lucrezi de acasa si preferi un job remote, atunci poti gasi foarte utile noile mese calculator si birouri pliante pe care sa le amenajezi.

Cum sa decorezi cu noile dulapuri si corpuri de depozitare pentru birou

Mobilierul din casa sau de la birou trebuie sa reflecte in primul rand stilul tau profesional si natura jobului. De aceea, poti miza pe o mobila rezistenta, in culori neutre, cu multiple compartimente, care sa se poata integra si in alte incaperi. Pentru un suport de monitor sau televizor, poti alege o consola cu 4 usi. Aceasta ofera loc pentru carti, agende, electronice, telecomenzi, jocuri si alte piese de birotica. La nevoie, poate servi ca loc pentru plasma, atunci cand ai o reprezentatie sau daca vrei sa o montezi in sufragerie.

Un alt accesoriu care poate fi integrat si in hol sau camera de zi este si acest dulap multifunctional din pal. Palul il face foarte usor de mutat dar si foarte rezistent. Poate fi util ca spatiu langa birou pentru a-ti pune la indemana, carti, acte, dosare cu contracte si facturi, dar si alte piese de birotica. Il poti amplasa si pe post de pantofar inchis intr-un hol.

Daca vrei mai multa luminozitate decoreaza cu un dulap Danube. Acesta are un joc cromatic deosebit intre nuanta peretului si usile lui. Este un model asimetric, minimalist, care se potriveste de minune intr-un decor modern.

Vezi mai multe dulapuri si corpuri de depozitare pentru birou.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.