Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Biblioteci

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

Biblioteci pentru birou- modele noi si practice

Este mult mai simplu sa decorezi si sa lucrezi intr-un spatiu complet organizat si optimizat cu o gama de biblioteci pentru birou. Lasa-te fermecat de designurile multifunctionale, concepute de artizani priceputi, care pun accentul si pe elegant, dar si pe functionalitate. Bibliotecile sunt piesele decorative nemuritoare din orice casa si orice birou. Trebuie doar sa-ti alegi preferata si sa o aranjezi in continuarea unei mese PC si a unui scaun comod de unde sa lucrezi.

Albe, de nuc sau de stejar, ori cu insertii metalice, bibliotecile completeaza la fix stilul decorativ al oricarei locuinte. Daca vrei un loc inovator, atunci opteaza fie pentru mese calculator cu bibilioteca incorporata sau pentru biblioteci individuale.

Ce biblioteci ti se potrivesc in functie de stilul decorativ

Fiecare camera iti reflecta unicitate si originalitatea, tocmai de aceea, ai nevoie de un mobilier cu un caracter unitar, care sa iti spuna povestea.

Pentru acasa, in zona ta lucru, ar fi ideala o biblioteca Hamdo cu nuc si pal. Aceasta are etajere multiple pentru carti, amintiri din concedii sau poze cu cei dragi. Este foarte ampla si poate servi atat ca suport office pentru birotica, dar si ca piesa decorativa intr-o sufragerie.

Este ideala pentru un stil modern, care se sustine si cu alte piese, cum ar fi un birou pliabil cu cadru metalic.

Pentru pasionatii de stil industrial, un model must-have este aceasta biblioteca tip scara. Biblioteca cu etajere individuale este o adevarata incantare pentru ochi. Poti sa aranjezi carti, dosare, poze sau o planta de interior pentru un cadru fresh si atractiv, in care sa pastrezi si un strop de natura.

Un set care sa te ajute in organizare si in decor este dat si de aceasta biblioteca Twin cu 2 corpuri individuale. Acestea au multiple spatii de depozitare si pot fi folosite impreuna pe acelasi perete, sau individual, in zone diferite ale camerei.

Tie care ti se potriveste? Vezi cele mai in voga modele de biblioteci birou si biblioteci living si adu un plus de eleganta zonei de lucru.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.