Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale website-ului nostru. Accesarea website-ului https://www.homs.ro/ implica acceptarea explicita a acestor Termeni si Conditii ce reprezinta totodata contractul dintre parti.

S.C. IDEAL HOMS S.R.L, in calitate de proprietar al website-ului, isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza oricand, fara nicio notificare in prealabil, continutul website-ului si al Termenilor si Conditiilor de Utilizare. Din acest motiv, va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DEFINITII

Cumparator  -  orice persoana fizica sau persoana juridica ce emite o Comandasau utilizeaza magazinul virtual https://www.homs.ro/;
Vanzator -  societatea comerciala S.C. IDEAL HOMS S.R.L, cu sediul social in Str Anastasie Panu, nr 20,Secor 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6478/2018 , CIF:RO 39327645;
Societate  - societatea comerciala S.C. IDEAL HOMS S.R.L, legal inregistrata;
Bunuri - orice produs comercializat de Vanzator, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului;
Comanda -  document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca Bunurile si sa efectueze plata acestora;
Contract -  o Comanda confirmata de catre Vanzator;
Specificatii   -  toate descrierile Bunurilor, asa cum sunt precizate in Comanda;
Elemente de continut: imagini, clipuri audio/video, texte, elemente de grafica web, scripturi, software si celelalte informatii care se gasesc pe website-ul https://www.homs.ro/.

 

DREPTUL DE AUTOR

intregul continut al website-ului https://www.homs.ro/ este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul Societatii a elementelor de continut enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului https://www.homs.ro/ de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea intr-un alt material, Vanzatorul trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare. Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail:  [email protected].

 

LIVRARE:

Termenul de expediere al produselor variaza intre 1 zi si 30 de zile lucratoare, in functie de produs. Pentru a verifica termenul produsului, puteti contacta un consultant IDEAL HOMS telefonic sau pe adresa: [email protected]

Timpul de livrare al unei comenzi comunicat comunicati este un interval de zile lucratoare influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al Ideal Homs, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Ideal Homs, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

 

MODALITATI DE PLATA

-Comenzile cu valorea mai mica de 1199.99 lei se pot achita ramburs la curier, cu card online sau prin tranfer bancar direct.
-Comenzile cu valoare mai mare de 1199.99 lei se pot achita cu card online sau selectand varianta "transfer bancar direct". Selectand varianta :transfer bancar direct" primiti pe adresa de email o factura proforma cu care se poate achita la orice banca un avans minim de 30% din suma. Diferenta se poate achita ramburs la curier.

PLATA ONLINE:

S.C. IDEAL HOMS S.R.L nu detine dreptul de a pastra datele confidentiale ale clientilor si datele cardurilor utilizate la plata.

Info 3D Secure:

3D Secure reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)

 

 

CONDITII TRANSPORT

Costul transportului prin curierat este cuprins intre 19 si 199 lei , iar taxa este influentata de volumul si greutatea produselor .Taxa va este comunicata in mometul in care adaugati produsul in cos.
Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase.
Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.
Toate produsele se expediaza cu serviciul de deschidere/verificare colet.Va rugam sa folositi acest serviciu.
 

Comanda speciala:

Produsele confectionate dupa specificatia clientului- dimensiuni, culoare, material  ce poarta denumirea de „comanda speciala” nu pot fi returnate. Decizia de a renunta la o comanda speciala duce la pierderea avansului achitat.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă. 

 
Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentantul Ideal Homs va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat. 
 

 In cazul putin probabil cand Ideal Homs nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail Clientul, oferindu-i una dintre alternative:

  •  Anularea comenzii sau scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat;
  •  Primirea unui voucher activabil pe site in anumite conditii care va putea fi folosit pentru achizitii produse doar pe  www.homs.ro
In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar  sau prin solutia de plata online cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de Ideal Homs, ne obligam sa informam clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoastem indisponibilitatea si vom dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 7 zile de la notificarea clientului. In aceasta situatie, VIdeal Homs isi rezerva dreptul de a oferi, suplimentar fata de sumele cuvenite rambursabile din avans, si un voucher promotional (gratis) pentru orice produs ce a fost comandat si a devenit, ulterior confirmarii comenzii si din motive independente de Ideal Homs, indisponibil pentru livrare.  
 

Plata neefectuata:

Pentru comenzile la care s-a selectat ca si optiune de plata -plata cu card online sau plata cu card in rate, iar plata nu a fost efectuata, produsele nu se rezerva.De asemenea, pentru comenzile la care s-a selectat optiunea de plata -transfer bancar, durata de rezervare a produselor este 3 zile lucratoare.

 
Produse resigilate: 
In general produsele resigilate sunt produse expediate catre clienti si returnate ,cu sau fara deschidere.Acestea nu au elemente lipsa sau elemente rupte, insa au urme de zgarieturi sau vopsea sarita, in functie de produs.
 

Ideal Homs SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  •  Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
  •  Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri Netopia Payments, in cazul platii online;
  •  Datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incorecte sau incomplete;
  •  Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Ideal Homs;
  •  Realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
  • .Pentru alte motive obiective.

Atentie!

Accesoriile tip decoratiune ,obiectele de tip electrocasnice- televizor,masina de spalat,cuptor cu microunde ce apar in fotografiile produselor nu sunt incluse in pretul acestora si sunt cu titlu de prezentare.

Culoarea saltelelor din seturile de pat nu poate fi modificata.

Seturile de mese si scaune nu includ protectii pentru picioare din silicon/pluta.

In cadrul campaniilor promotionale, oferim si coduri de vouchere supriza.

Codurile si Voucherele Homs - nu se cumuleaza.

Voucherul se acorda la plata cu cardul sau in cazul platilor ramburs dupa ce au fost livrate. 

Campaniile de 5% se aplica doar la comenzi pe cos minim de 500 lei, fara sa se cumuleze cu alte campanii.

ANPC

Platforma SOL

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.