Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa decorezi inteligent cu rafturi de perete Homs

10.12.2020
0

 

Fiecare stil decorativ se poate etala cu o colectie inovatoare de rafturi de perete, alaturi de piesele de mobila favorite. Ideale pentru orice casa, politele de perete te ajuta sa economisesti spatiu atat in zona de trecere, cat si sa aduca un plus de frumusete camerelor.

Indiferent de stilul ales, Homs te intampina cu modele potrivite, care sa imbine functionalitatea cu simtul estetic.

Chiar daca faci o redecorare a holului, bucatariei, dormitorului sau livingului, ai nevoie cateva etajere supendate care sa optimizeze spatiul.

 

Cele mai indragite si populare modele sunt cele usoare, de pal, care sunt simplu de montat in perete si care nu afecteaza structura lui. Etajerele suspendate sunt perfecte pentru un cadru mai aerisit si mai bine organizat.

Iata cateva polite de perete potrivite stilului tau decorativ:

 

1. Accente Zen la tine-n casa, cu un set 3 rafturi de perete din lemn

 

Lemnul natural este important in echilibrarea armoniei din casa. Este un material nemuritor, care nu se demodeaza niciodata si care confera camerei un aer elegant si boem.

Fie ca optezi pentru lemn natur brun inchis sau bej, camera isi redobandeste frumusetea.

Joaca-te cu formele geometrice si opteaza pentru zone de amplasare la lumina. Astfel, evidentiezi si etajerele, dar si piesele de arta, cartile sau florile de pe acestea.

Preferatele designerilor sunt:

Set 3 Rafturi din lemn Uclu Homs, 40 x 35 x 9 cm, maro

Modelul inovator aduce o forma unica la tine-n casa. Il poti amplasa alaturat sau in camere separate. Fiecare corp de perete este usor de amplasat si iti ofera un spatiu perfect pentru plantele de interior. Le poti pune una langa alta, cu plante de dimensiuni diferite, care sa se incadreze in hexazonul politelor.

Set 3 rafturi de perete din lemn Yagmur Homs, maro, 35 x 28 x 8 cm

Forma de lacrima aduce perfectiunea la tine-n casa si balanseaza perfect designul peretelui, oriunde ai monta etajerele. Setul cu 3 polite suspendate este perfect in living, hol sau birou.

La 55% reducere, acesta este disponinil la numai 89 lei.

Poti sa-l folosesti pentru decoratiuni aerisite, in care sa aduci un strop de verdeata in camera. Pune plante cataratoare care sa abunde in verde crud pe una din aceste polite, iar pe celelalte mici decoratiuni inspirate de natura.

 

2. Luminozitate si eleganta cu rafturi cu usi culisante albe

 

Albul este o nuanta pe care trebuie sa o ai in decorurile moderne, dar si in cele de inspiratie vintage. In perioada anilor 80, mobila alba era asociata cu perdele bogate cu flori si canapele cu design imperial. Confortul se imbina perfect cu luminozitatea pieselor de decor. Acum, ai ocazia sa aduci acel decor luxuriant, chiar in inima casei tale.

Mastile pentru calorifere cu traforaj ce permite aerului cald sa intre in camere, se asorteaza de minune cu acest set 2 rafturi cu usi culisante Homs Decor, alb.

Etajelere suspendate te surprind cu un model deosebit de interesant, ce le permite sa fie amplasate in orice camera: living, dormitor, bucatarie, camera copilului, folosite impreuna sau separat.

 

Cele 2 rafturi sunt confectionate din pal de 18 mm culoare alb, cu usi decupate din Mdf de aproximativ 6 mm, si sunt perfecte pentru mici decoratiuni de efect. Poti depozita in ele cutii de bijuterii, carti, DVD-uri, jocuri pentru consola sau poze si albume pe care vrei sa le ai la indemana.

Pentru a avea un cadru complet, poti amplasa o comoda TV alba si o canapea cu 3 locuri Tara, in stil clasic.

3. Decoratiuni rustice cu o etajera de perete cu sfori

 

O combinatie clasica, ce fura privirea oricui iti trece pragul casei este cea de lemn cu sfoara. Aceste materiale uimesc prin rezistenta lor si aduc mai multa naturalete in decorurile interioare. Cu finisaje de top si designuri inventive, aceste etajere suspendate iti vor aduce acel aer fermecator, ce indeamna la visare.

Fie ca vrei un cadru inspirat de frumusetile marine, sau mizezi pe un design rustic, etajerele cu sfori sunt piesele de care ai nevoie.

Acum, te poti bucura de 28% reducere la un raft de perete cu sfori, Bucuresti Homs, 90x50x14 cm, multicolor.

Politele colorate in nuante blande sunt prinse in lateral cu sfori rezistente, ce sustin acest ansamblu decorativ. Poti pune pe ele sculpturi, carti, plante sau fotografii cu cei dragi. La numai 143 lei, acest raft sofisticat iti va transforma pe loc peretele sufrageriei sau al dormitorului.

Tot din aceeasi gama, mai poti opta pentru un raft de perete cu sfori, Ewarton Homs, 90x50x14 cm, multicolor.

Impletiturile laterale cu sfori amintesc de anticariatele cu piese vechi, care devin o adevarata incantare in cadrul potrivit. Daca iti plac piesele antichizate, acest raft cu sfori este cu siguranta o solutie smart pentru decorarea livingului, dormitorului, terasei, holului, sau a bucatariei. Tu decizi locul perfect in care sa-l amplasezi.

 

4. Design modern cu raft suspendat gri/ antracit

 

Stilul contemporan si-a pus amprenta si in designul rafturilor suspendate Homs. Un model foarte incapator, care te incanta prin formatul practic este si acest raft de perete, Caracas Homs, gri antracit/nuc, 75 x 120 x 22 cm, PAL.

Etajera cu finisaje de top este prevazuta cu 4 spatii de asezare carti si obiecte de decor. O poti amplasa cu succes in zona de lounge din living, pentru aranjarea cartilor, cat si in dormitor sau chiar intr-o camera office.

 

Combinatia de gri- antracit este una moderna, ce inspira la decoratiuni cu nuante mai luminoase, care sa anime camera.

Modelul este disponibil cu 359 lei.

 

Daca vrei sa ai un loc in care sa-ti aranjezi in voie toate piesele de arta si colectiile de carti, vezi si articolul despre biblioteci living.

Pe site-ul nostru gasesti piesele de mobila perfecte pentru o atmosfera calda, in trend cu cele mai noi stiluri decorative.

Lasa-te fermecat de utilitatea si eleganta acestor rafturi de perete si creeaza-ti mai mult spatiu in casa. Acum, ai cu siguranta un accesoriu cheie in orice incapere, care sa iti ofere loc de miscare si spatiu de stocare, cu designuri sofisticate.

 

 

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.