Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Top 5 rafturi de perete pentru un living modern

01.04.2021
0

Decoratiunile inspirate pentru casa ta incep cu piesele potrivite, iar un set de rafturi de perete poate fi accesoriul perfect. Cu o colectie vasta de polite si etajere suspendate iti poti redefini organizarea si armonia din casa, in orice camera. Stilul modern este cu siguranta unul foarte ofertant. Toate culorile sunt permise, iar designurile inventive invioreaza incaperea.

Locul in care petrecem cel mai mult timp este adesea in living. Pentru ca e o arie mixta cu multiple intrebuintari, sufrageria poate fi impartita in 2: arie de dining si arie de relaxare.

Pentru aceste spatii, ai nevoie de un mobilier living care sa se plieze pe formatul camerei de zi.

 

Ce trebuie sa ai invedere cand alegi o mobila in stil contemporan:

- Sa fie compacta si usor de amplasat.

- Sa nu ocupe mult spatiu si sa creeze un cadru cat mai aerisit

- Sa nu fie foarte multe culori si sa pastrezi o unitate

- Sa fie din material usor, cu anduranta sporita: PAL, metal, MDF

- Sa aiba finsaje de calitate si sa poate fi asortate cu alte piese de mobila moderne. Exemplu, stilul industrial ce combina metalul, piatra si lemnul.

- Sa fie piesele centrale bine organizate in living. De exemplu, pentru dining set de mese si scaune, pentru relaxare, set de canapea si fotolii.

 

Designerii recomanda folosirea seturilor sau rafturilor individualae pentru a crea mai mult spatiu la nivelul solului. Astfel, ai mai mult loc pentru canapele, biblioteca sau comoda TV, fara sa aglomereze vizual incaperea. In plus, cu cat sunt si peretii mai decorati, cu atat se creeaza o atmosfera mai primitoare si o ambianta aparte.

 

Ce rafturi de perete moderne sa alegi pentru un living personalizat:

 

1. Raft perete din lemn Motif Homs, maro- mai multa naturalete in camera de zi.

 

Daca vrei sa obtii un decor modern cu un design uimitor, atunci poti opta pentru un raft perete din lemn Motif Homs, maro. Cu un design modern, raftul cu multiple spatii de depozitare, acesta este piesa must-have dintr-un living multifunctional. Etajerele din PAL de inalta calitate sunt un trend ce genereaza un efect placut vizual si o atmosfera armonioasa.

 

Setul de 4 rafturi din lemn iti permite sa il aranjezi la un loc, sau sa folosesti rafturile individual, de-a lungul camerei. Acestea sunt utile pentru depozitarea tablourilor, pozelor de familie si a cartilor.

 

2. Ornamente rafinate cu un raft de perete Lulu Homs, alb-negru

 

Cu un raft deschis, poti sa-ti aranjezi creezi mai mult spatiu in living si lasi la vedere piesele decorative. Ornamentele laterale completeaza designul si-l fac potrivit atat intr-un cadru clasic, cat si intr-unul contemporan. Cromatica alb-negru este una nemuritoare, lucru ce ii confera si un dinamism aparte, care va anima camera. Integreaza-l in living cu o comoda televizor, o canapea sau un ansamblu cu fotolii laterale.

Raftul este realizat din pal de 18 mm alb cu capetele din polipropilena negru de 4 mm grosime realizata cu tehnologie patentata de catre producator.

Este un accesoriu de efect, care cu siguranta nu va trece neobservat dintr-un living contemporan si elegant.

 

3. Living spatios cu plante de interior pe raft de perete Wooden Homs

 

Daca ai un living amplu, poti sa ii redai un aer fresh cu o polita suspendat cu 3 compartimente separate pentru flori.

Designul este inovator si poate fi folosit atat pentru decorarea cu flori decorative, cat si pentru aranjarea altor accesorii decorative. Aceasta este realizata din lemn culoare maro, fiind rezistenta si mentinandu-se perfect la umiditate, fara sa se deterioreze.

 

Poti sa o asortezi cu alte piese de mobila pentru sufragerie, cum ar fi canapele, comoda Tv, tabureti sau mese de cafea, in nuante de maro. Etajera se livreaza asamblata, fiind simplu sa o montezi pe perete.

 

4. Accesorii geometrice cu rafturi de perete din lemn Hexagonal Homs, maro

Indiferent daca ai obiecte decorative la expus sau vrei sa creezi un spatiu pentru a scoate in evidenta fotografiile incadrate, raftul de perete din lemn Hexagonal Homs va deveni punctul de atractie principal din camera. Dispunand de un format unic, acesta ofera un spatiu decorativ si functional pentru biroul de acasa, camera de zi, sau bucatarie. Modelul geometric este un must-have in trendurile decorative contemporane.

Culoarea lemnului natur este una neutra si-l face usor de asortat cu alte piese de mobila, pentru a oferi un cadru cozy si primitor.

 

5. Extragavanta si stil cu un set 2 rafturi cu usi culisante Homs Decor, alb

 

Albul este o nuanta pe care trebuie sa o ai in decorurile moderne. Acum, ai ocazia sa creezi un decor modern, cu finisaje de lux, care sa-ti lumineze ziua. Setul cu usi glisante este usor de manvrat si poate sa rupa monotonia cromatica a paretilor. Le poti pune alaturat, sau separat, pe pereti diferiti.

Mastile pentru calorifere cu traforaj ce permite aerului cald sa intre in camere, se asorteaza de minune cu acest set 2 rafturi cu usi culisante Homs Decor, alb.

Cele 2 rafturi sunt confectionate din pal de 18 mm culoare alb, cu usi decupate din Mdf de aproximativ 6 mm, si sunt perfecte pentru mici decoratiuni de efect. Poti aranja in ele bijuterii, carti, DVD-uri, sau mici accesorii pe care le folosesti in sufragerie.

 

Citeste si articolul despre Cum sa decorezi inteligent cu rafturi de perete Homs, in functie de stilul decorativ sau camera preferata.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.