Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Mobila baie moderna- Tipsuri decorative

21.04.2021
1

Daca vrei o casa in cele mai noi tendinte, atunci trebuie sa ai si o mobila baie moderna, care sa-ti indeplineasca cerintele.

 

Baia, find un spatiu mai mic necesita o mai buna organizare, iar cu aceste dulapuri baie Homs, ai tot ce-ti trebuie intr-un singur loc. Optimizarea spatiului se face in functie de cat de mare e locul si de cati membri folosesc aceasta baie. Din baie, nu trebuie sa lipseasca lavoarul sau masca pentru chiuveta, dulapurile pentru cosmetice, dulapul pentru detergenti si accesorii de igienizat si daca e cazul o masca pentru masina de spalat.

 

 

Tipsuri decorative atunci cand ne alegem un mobilier baie:

 

 

1. Alege materialul potrivit pentru mobila din baie

 

 

Mobilier din PAL – este cea mai versatila mobila si cel mai usor de folosit. Mobila din Pal are o greutate redusa si vine in modele diversificate, care sa te incante, ori de cate ori o folosesti. Palul poate avea finisaj mat sau stralucitor si se poate amplasa inclusiv in spatiile cu umiditate, cum e baia.

 

Sugestia desginerului: Dulap din pal pentru baie Homs

 

Fie ca renovezi ori doar vrei sa schimbi aspectul baii, acest dulap din pal alb iti va simplifica cu mult spatiul destinat elementelor din camera. El poate fi amplasat fi suspendat, astfel incat nu te va incurca sub nicio forma. Dulapul estse ideal pentru aranjarea pieselor electronice de igiena corporala, cat si a cosmeticelor sau detergentilor.

 

Recomandat intr-o baie moderna, dulapul se pliaza atat stilurilor clasice, cat si celor contemporane. De o nuanta de alb pur si cu finisasj lucios, modelul poate fi ideal atat pentru un plus estetic, cat si un plus de functionalitate. In spatele acelor 2 usi se afla un raft ce desparte intreg dulapul. Poti stoca atat prosoape, halate, articole de igiena, produse de curatat baia, cat si articole de make-up si multe altele.

 

Mobilier din MDF – MDF-ul este similar mobilei din PAL si poate fi folosit in orice camera. Greutatea redusa il face ideal atunci cand redecorezi si vrei sa reamenajezi camera. Datorita felului in care este finisast, rezista conditiilor extreme precum umiditate sau temperaturi ridicate.

 

Recomandarea designerului: Raft de perete pentru baie din MDF

 

Acest raft de perete alb din MDF, cu design modern se utilizeaza pentru decoratiuni multiple in camere diferite. Raftul gemoetric cu model abstrac are un design modern si se poate folosi intr=o baie eleganta, living, dormitor, pe hol sau in camera copilului. Compartimentat in 3 parti, raftul este realizat din MDF de calitate, ce-i confera o rezistenta sporita si in mediile umede.

Finisajul alb, glossy accentueaza ideea de rafinament si este foarte placut la atingere.

 

Mobila de baie din lemn – este perfecta pentru decoruri clasice sau rustice. Lemnul nu se demodeaza niciodata si vine in plus cu o rezistenta si durabilitate mult mai mare fata de celelalte materiale. Finisajul lacuit sau lemnul tratat contra acarienilor si umezelii ii aduce un plus de anduranta, ca tu sa te bucuri de aceasta mobila, ani in sir.

 

Recomandarea designerului: Raft de perete pentru baie Happy Homs, lemn natur

Lemnul brun este perfect in casele clasice sau cele in stil rustic.

 

Cu un aspect practic si rafinat, raftul de lemn cu sfoara va fi piesa care scoate baia din monotonie. Dimensiunile sunt ideale pentru a depozita fie periute, comsetice, sapunuri lichide. Acest raft suspendat completeaza foarte bine inclusiv decorurile moderne si poate fi asortat cu piese din pal.

 

Indiferent de locul in care te decizi sa o amplasezi, aceasta iti va oferi avantajul depozitarii si al unui spatiu bine organizat. Simplu si de efect, raftul aduce un plus de armonie si un aer boem in orice casa.

 

Accesorizeaza-l si cu alte piese de mobila baie si opteaza in continuare pentru lemn sau pal de aceeasi culoare.

 

PRO TIP: Il poti asorta cu un cos de rufe lemn si material textil. Acesta are un design rustic, iar lemnul maro deschis il face perfect atat in baile moderne, cat si in cele clasice. Acum, ai un loc pentru pastrarea rufelor langa masina de spalat, fara sa aglomerezi locul de pe masina, sau din dormitor.

Pentru un decor complet, in acelasi stil, mai poti opta pentru un raft organizator pentru baie, Towel Homs, lemn/textil. Acesta este un susport maleabil, ce se potriveste si-n casele in stil clasic, cat si-n baile Zen, moderne. Il poti folosi pentru aranjarea cosmeticelor si prosoapelor. Raftul suspendat ultra practic, combina rafinamentul si tesatura textila alba cu lemnul clasic brun. Marele avantaj esste ca poate fi pus suspendat pe perete, fara sa ocupe spatiu in zona de trecere.

2. Creeaza-ti un spatiu mai aerisit cu dulapuri de baie multifunctionale

 

In baie, ai nevoie de piese de mobila care sa imbina functionalitatea cu eleganta. Piesele 2 in 1 sunt preferatele designerilor. Economisesti spatiu de trecere, ai mai mult loc pentru cosmetice, si in plus sunt mascate dupa usa, fara sa lasi totul la vedere.

 

Daca ai o baie de dimensiuni reduse, cum ar fi cea standard de la apartament sau baia de serviciu de la casa, atunci atunci trebuie sa optimizezi spatiul de trecere. In baile restranse poti integra o cabina de dus inalta, chiuveta cu masca inclusa si un dulap baie suspendat cu portprosop.

Modelul 2 in 1 are multiple roluri. Il poti folosi pentru uscarea prosoapelor dupa folosire, sau pentru aranjarea cosmeticelor in compartimentele distribuite. Poti sa depozitezi separat pe rafturi: cosmetice, creme, lotiuni, periute, pasta de dinti, etc, iar in partea de jos poti pune cele pe care le folosesti mai des.

Culoarea alba il face potrivit intr-o camera moderna, conferind senzatia de curatenie, spatialitate si luminozitate.

 

3. Ce alte detalii trebuie sa ai in vedere cand decorezi cu mobila baie

 

- Fii atent la restul finisajelor: cel mai bine ar fi sa optezi pentru imbracarea partiala a peretilor in faianta pentru a crea iluzia de spatiu amplu deschis. Faianta multa poate ingusta vizual o camera. Adauga plante, pastreaza un perete gol si foloseste culori deschise pentru perete. Albul, bleul sasu chiar violetul lavanda ori nuantele de crem sunt cele mai potrivite alegri in acest caz.

 

- Obiectele sanitare: Alege aceeasi nuanta la obiectele sanitare. Vasul de toaleta, chiuveta si cada sau cabina trebuie sa pastreze acelasi stil. Mergi pe alb, nuante de bleu sau verde deschis daca e spatiul mai mic. Pentru bai mai mari, poti interveni si cu alte culori mai puternice.

- Alege oglinzi mari, care sa amplifice luminozitatea din camera.

- Luminozitatea: adauga corpuri practice, cum ar fi aplica sau spoturile, ce nu pot fi afectate de umiditate. Cu cat este camera mai joasa, cu atat este mai indicat un corp de iluminat apropiat de plafon.

 

Vezi si alte piese de mobila baie si da drumul la decoratiuni practice, cu cele mai noi piese de mobila baie Homs.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

1 Comentariu

Morariu Florina

22 Apr, 2021

Da

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.