Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cos pentru rufe din lemn, Washman Homs

0 recenzii
PRP: 399 28 Lei
279 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-29% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Cos pentru rufe din lemn, Washman Homs- accesoriul util din orice baie

 

Alege sa-ti tii rufele langa masina de spalat sau in baie cu un cos pentru rufe din lemn Washman Homs. Acest model deosebit urmareste designul clasic al mobilierului de lemn.

Este realizat din lemn de pin, cu finisaj lucios, care il mentine perfect si in mediul umed. Lacul aplicat iti permite sa-l folosesti chiar si in spatii expuse la aburi sau umezeala, fara sa fie afectat. Astfel, te poti bucura de o piesa utila si cu un design elegant, ani in sir.

Modelul este foarte incapator si poate stoca o masina intreaga de rufe, fara sa mai fie nevoie sa le depozitezi in alte locuri.

Produsul vine demontat, ușor de instalat

Înălțime: 70 cm

Lățime: 50 cm

Adâncime: 30 cm

 

Dulapuri pentru baie si cosuri de rufe- elemente ultra practice

Un spatiu complet optimzat poate fi facut cu gama de  dulapuri pentru baie.

Mobilierul face diferenta, iar cu cat e mai organizata baia, cu atat ai mai mult loc de miscare. Este necesar ca ele sa fie cat mai practice, ca sa ai toate accesoriile si rufele sau prosoapele mai bine aranjate. Astfel, cu un model de dulap baie si cu un cos de rufe iti poti pastra toate cele necesare, fara sa ocupi mult loc.

Pe lanfa un dulap baie, mai poti sa-ti personalizezi camera cu 2 sau 3 rafturi de perete pentru lumanari parfumate sau chiar plante de interior pentru un decor Zen.
Modelele de dulapuri pentru baie sunt realizate dintr-un pal de inalta calitate ce le ofera o buna rezistenta si sustinere in timp. Designul si finisajul de calitate  sunt realizate intr-o maniera simpla si moderna, astfel incat acest cos de rufe sa se poate integra in orice cadru, indiferent de stilul adoptat.

Material: lemn de pin

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.