Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Deco Tips: ce materiale alegem pentru etajere si rafturi de perete

17.03.2021
0

Fiecare camera poate deveni un spatiu bine optimizat, daca introduci in ansamblu etajere si rafturi de perete. Desi sunt de dimensiuni medii sau reduse, aceste mici accesorii fac diferenta.

Le poti folosi pentru aranjarea fotografiilor cu cei dragi, a premiilor, pieselor decorative, cartilor sau a unui tablou indragit. Multifunctionale si foarte practice politele suspendate din pal sau lemn sunt preferatele desginerilor de interior.

Indiferent ca vrei sa-ti aranjezi livingul, baia, dormitorul, bucataria, holul sau balconul si gradina, acum ai cele mai diversificate modele, online.

Iata ce trebuie sa ai in vedere cand decorezi casa cu etajere:

 

1. Material usor pentru polite suspendate

 

Oricare ar fi camera in care vrei sa pui rafturile, alege un material usor, cum ar fi PAL-ul. Acesta este foarte rezistent, fiind si foarte variat. Poti alege din rafturi abastracte, rafturi separate sau seturi si polite individuale. Cu o gama diversificata de culori, poti alege rafturile potrivite oricarei camere.

 

De ce este important sa alegi PAL-ul?

 

Nu incarci peretele, nu il deformezi si in primul rand nu risti sa se desprinda din perete. Acestea se monteaza clasic, cu un diblu fix in fiecare capat, ce-i confera stabilitate si siguranta. Ideal este sa nu le incarci cu mai mult decat este recomandat, pentru a nu deforma lacasul din perete si pentru a nu strica forma raftului.

 

Modele recomandate:

 

Pentru living/ dormitor: Raftul de perete din lemn Elma Homs, cu forma de lacrima este un accesoriu sofisticat, in culoarea lemnului. Poate fi amplasat atat in living, cat si in dormitor, in completarea unei biblioteci. Poti pune pe ea o planta de interior, carti sau o statueta decorativa.

Pret: 59 lei

 

Pentru baie: Raft colt Milano Homs cu 4 polite separate si un format pe colt, acest suport este perfect pentru baie. Poate fi pus in colt, fara sa ocupe mult loc, fiind ideal pentru aranjarea periutelor, cosmeticelor si a gelurilor de dus.

Pret: 129 lei

 

Pentru bucatarie: Suport pentru vin

Acest raft de perete/suport vinuri, Wine Stand Homs este un accesoriu pe care trebuie sa-l ai. Este un suport pentru vinuri practic si de efect, cu ajutorul caruia vei obtine un decor elegant si primitor, care te invita la momente de rasfat.

Pret: 87 lei

 

Pentru balcon: Raft perete din lemn Gozde Homs

Raftul din pal maro poate oricand sa-ti aduca si avantaje in materie de design, mai ales intr-un balcon in care vrei sa iti aranjezi florile. Acesta este inscriptionat cu textul Home, care te invita la relaxare si la regasirea intr-un cadru boem. Unul dintre ele este si avantajul depozitarii, fara sa aglomerezi spatiul ce este destinat miscarii libere. Din PAL de inalta calitate, acesta genereaza un efect placut vizual si o atmosfera ambientala.

Pret: 108 lei

 

2. Alege etajere si rafturi din lemn natural pentru un cadru rustic sau intr-un mediu cu umezeala

 

Este bine stiut ca lemnul este cel mai rezistent material. Chiar daca este mai greu, acesta se pliaza perfect pe orice camera in care este si un mediu umed. Lemnul vine tratat sau lacuit, ca tu sa te bucuri de utilitatile lui mai mult timp. Acest lucru il face rezistent contra acarienilor, factorilor corozivi, contra aburilor si umezelii, ploii, prafului sau a caldurii excesive.

De ce sa alegi lemnul?

 

Nu se demodeaza niciodata, se pliaza pe orice stil decorativ si cu siguranta are o durata de anduranta prelungita. Este piesa must-have din orice casa in care se pune accentul pe rafinament, functionalitate si pe crearea unei atmosfere placute.

 

Modele recomandate:

 

Pentru living/ dormitor: Raft de perete, Mini Hayat Homs, este un model care face un melanj intre clasic si modern. Lemnul de culoarea nacului aduce cu sine mai multa eleganta in camera de zi sau dormitor. Fiind o culoare blanda, neutra, iti permite sa o asociezi si cu alte piese de mobila in nuante de maro, bej, alb, negru.

Aceste rafturi de lemn lacuit sunt prinse cu sfori, fiind o combinatie reusita pentru o incapere cozy. Poti aranja pe ele carti, poze sau o mica piesa decorative care sa-ti infrumuseteze ziua.

 

Pret: 51 lei

 

Pentru baie: Raft din lemn cu sfoara Rustic Homs, cel mai inovator model pentru o baie rustica.

Acest ansamblu din lemn brun inchis este prevazut cu mai multe spatii de depozitare pentru hartie igienica, sau cosmeticele din baie. Este dotat cu o placa, ce aminteste de vechile frizerii retro. Acest model multifunctional imbina simtul practic cu cel estetic, intr-o combinatie unica.

Il poti amplasa in apropierea oglinzii, pentru a avea mai mult loc pentru periute, sapunuri, geluri, etc.

Lemnul tratat il face ideal in aceasta camera predispusa la umezeala de la aburi, fara ca rafturile sa fie afectate in timp.

 

Pret: 180 lei

 

Pentru bucatarie: Raft organizator din lemn pentru carti si caiete este un accesoriu perfect pentru o bucatarie in care vrei sa-ti pui condimentele sau cartile de gatit. Culoarea de un bej deschis aduce mai multa luminozitate si iti ofera o gama mai larga de culori care sa fie asociate acestuia.

Este dotat cu 2 rafturi si un separator cu rol de fixare. Acesta face mai sigura stocarea condimentelor sau a revistelor de gatit pe care vrei sa le ai la vedere.

Lemnul este ideal si in aceasta incapere in care se gateste des, si in care umezeala sau mucegaiul pot aparea din cauza aburilor.

 

Pret: 129 lei

 

 

 

Pentru balcon/ gradina: Etajera flori din lemn, Homs Garden 4 iti completeaza pe loc balconul, terasa sau gradina. Cu suport din lemne prevazut cu grilaje, acesta permite scurgerea apei cand este un surplus in tavita cu flori.

Cu noua gama de mobilier pentru gradina, poti sa-ti organizezi si sa-ti aranjezi mai usor plantele preferate, si sa le protejezi mai bine. Acestea, pot fi amplasate pe un suport inaltat, pentru a le proteja de animale, insecte sau de frig.

 

Pret: 189 lei

 

 

Vezi si articolul despre cum sa decorezi inteligent cu rafturi de perete Homs.

Imbina utilitatea si eleganta cu ajutorul acestor etajere si rafturi de perete si creeaza-ti mai mult spatiu in casa, dupa bunul plac.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.