Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Raft de perete/suport vinuri, Wine Stand Homs,58x20x10 cm, lemn natur

0 recenzii
PRP: 153 99 Lei
79 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-48% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Decoreaza-ti bucataria sau crama cu un raft de perete/suport vinuri, Wine Stand Homs

 

Fie ca vrei sa-ti accesorizezi bucataria, crama sau chiar sala de mese dintr-o pensiune, acest raft de perete/suport vinuri, Wine Stand Homs este un accesoriu pe care trebuie sa-l ai. Cu acest raft multifunctional tip suport pentru vinuri, vei obtine un decor elegant si primitor, care te invita la momente de rasfat.

Designul contemporan reuseste sa aduca cu sine si un aer rustic pe care-l vei observa prin nuanta de nuc a suportului. Raftul suspendat Homs combina deopotriva eleganta si functionalitate, in orice camera il amplasezi. In bucatarie sau in living, poate fi perfect pentru stocarea sticlelor de lux de vin, care isi asteapta momentul sa fie degustate.

In crama sau camera de vinuri, sau in sala de luat masa, suportul joaca un rol important, completand atmosfera si invitand la noi bauturi savuroase.

In functie de camera aleasa spre decorare, poti amplasa alaturi de acest raft perete si alte piese de mobila, cum ar fi mese de cafea sau mese si scaune de dining.

Astfel, te poti bucura de un decor modern si complet functional.

Cum sa integrezi gama de rafturi suspendate pentru vinuri Homs 

Acest raft perete supsendat este perfect in camerele mici, fiind usor de amplasat in orice decor, indiferent de stilul ales. Modelul cu textura de nuc te ajuta sa economisesti mai mult spatiu jos, fara sa ocupi zona de trafic din incapere. Este foarte util si in bucatariile de apartament, mai mic, dar si in camerele open space, cu living inclus. 

Avand dimensiuni reduse, de 58x20x10 cm, suportul pentru vineri poate fi inclus si alaturi de alte piese de mobila bucatarie.

Ulterior, te poti inspira din gama de etajere suspendate, pentru a obtine un cadru prietenos si imbietor. 

Modelul dispus in trepte este foarte practic si rafiant si ii confer camerei un aer modern si sofisticat.

 

Nu uita sa patrezi aceeasi linie cromatica, foloseste piese decorative din lemn brun inchis sau bej si creeaza un contrast aparte.

Vezi mai multe modele de rafturi de perete si comanda-ti piesele dorite, cu livrare rapida la domiciliu.

Alege acest model de raft de perete/suport vinuri, Wine Stand Homs si adu un plus de frumusete casei sau pensiunii tale.

 

Info Livrare

Timp livrare: 10-14 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

Lustra  homs ro11442 Lustra  homs ro11442 41%

Lustra homs ro11442

PRP: 650 00 Lei 379 99 Lei

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.