Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

3 seturi de canapea si fotolii in tendintele 2022

24.01.2022
0

Ca-n fiecare an, trendurile de home deco stabilesc ce e la moda, iar din aceasta clasificare nu fac exceptie anul acesta nici seturile de canapea si fotolii pentru living. Usor de inteles, deoarece livingul este una din cele mai importante incaperi ale unei case, unde ne petrecem o buna parte din timp. 

Astfel, pentru un decor modern, mult confort si o atmosfera cozy si placuta acasa, vezi mai jos 3 seturi de canapea si fotolii care iti vor transforma in intregime livingul, peste asteptari. 

Ce seturi de canapea si fotolii sunt la moda anul acesta?

#1 O alegere in ton cu tendintele este setul de canapea si fotolii Cocktail Relax Homs. In tapiteria vie si plina de personalitate, cu design modern, dar chic, este ideala pentru a transforma livingul intr-o mica oaza de socializare cu cei dragi, sau intr-o escapada relaxanta cu cartea sau filmul preferat. Acest design practic si de efect este unul care te ajuta sa-ti intregesti stilul casei. Liniile rotunjite si formatul retro il face ideal si in casele in stil clasic, iar culorile il fac perfect si-n casele moderne.

#2 Daca iti doresti o canapea mai mare, extensibila chiar, tot parte dintr-un set armonios, alege setul de canapea extensibila cu 3 locuri & fotoliu Asia Homs. Este desprins din definitia elegantei si a rafinamentului, iar canapeaua ofera un confort suprem, rabatata sau deschisa ca pat. 

#3 Setul de canapea milano Relax Homs este o alegere populara. Cu acest set, poti sa animi imediat camera de zi. Culoarea vesela, de un albastru pastelat, iti defineste stilul casei fie ca e vorba de apartament sau casa. Cromatica este una relaxanta pentru ochi, in acord cu ultimele tendinte decorative. 

Ce set vei alege pentru a-ti transforma livingul?

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.