Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set canapea 3 locuri extensibila +1 fotoliu Asia Homs

5 recenzii
PRP: 4484 70 Lei
2637 80 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: 1-2 zile
Cantitate

Beneficii

-41% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Living rafinat cu un Set canapea 3 locuri extensibila +1 fotoliu Asia Homs

Amenajeaza-ti, ori un salon de lounge cu un Set canapea 3 locuri extensibila +1 fotoliu Asia Homs. Acest set atragator are un plus de eleganta si multifunctionalitate, fiind un element cheie intr-un living modern, dar si intr-unul clasic. Datorita nuantei de bej se poate incadra cu succes si in casele contemporane, dar si in cele vintage cu mobilier din lemn. Salteaua moale a canapelei te invita la ore intregi de relaxare, iar designul anatomic iti va sustine spatele intr-o pozitie comoda.

Culoarea de baza este bej, fiind perfecta in cadrele cozy, sau in cele neutre. Materialul este foarte prietenos si este placut la atingere.

Dimensiuni:

Canapea 3 locuri: 233 x 80 x 90 cm

Canapea extinsa: 190 x 106 x 45 cm

Fotoliu: 79 x 80 x 103 cm

Dimensiunile canapelei extinse: L 190, l 106, h 45 cm

Canapele extensibile si fotolii- detalii pentru o casa optimizata

 
Noua canapea extensibila cu brate si sparat confortabil ii ofera camerei de zi un aspect mai cozy si mai armonios. Nuanta tapiteriei cu tenta calda sau neutra poate fi asortata cu o gama variata de culori.
Acest set deosebit si usor de folosit, poate fi amplasat in camera open space, sau intr-o sufragerie la casa, ori in apartamanet Sistemul de extensie o face ideala inclusiv in spatiile mai restranse, fiind un mecanism rezistent si usor de manevrat.
Picioarele inaltate de lemn accentueaza frumusetea modelul si se imbina la fix cu designul fotoliului
Decoreaza in living si cu cu o masa de cafea in nuante de brun, plus o comoda TV. Acum poti sa te relaxezi in cel mai atractiv living
Vezi si alte modele de seturi canapele si fotolii.
 
Se livreaza in toata tara prin curier fiind partial asamblate, nu trebuie decat sa insurubati picioarele. Curatarea se face prin aspirare si cu solutii pentru tapiterie care nu sunt pe baza de inalbitori.

 

Info Livrare

Timp livrare: 1-2 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

5 Recenzii

adauga recenzie
Faur Jeni
14.08.2023

Doresc transport si montaj. Se poate ?

Re-homs.ro- Buna ziua.Oferim transportul contracost prin firme de curierat, insa nu avem servicii de montaj.Va multumim!

Banu Anca
14.07.2023

Bună ziua As dori sa comand canapea și fotoliu Imi puteți spune în ce condiții se poate sa fie livrata în 21 august ?

Re-homs.ro- Buna ziua
Setul este in stoc.Se poate plasa comanda si sa notati in observatii ca doriti livrarea la o data ulterioara, insa din pacate nu putem promite o zi finxa deoarece este vorba de colete foarte voluminoase.Va putem oferi un interval de 2-3 zile de livrare daca este in regula.Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

Cincu Corneliu
15.06.2023

Doresc sa cumpăr canapeaua cu 3 locuri Asia Homs,culoare bej +fotoliu. Doresc transport și montaj contra cost și vă rog informatii despre modul de plata

Re-homs.ro.Buna ziua.Informatiile au fost trimise pe adresa de email

Calin Nicoleta
14.06.2023

Buna ziua, Aveți si pe alte nuanțe ? M-ar interesa cărămiziu…mulțumesc !

Re-homs.ro- Informatiile au fost trimise pe adresa de email.Multumim!

Manuela Bobei
25.11.2022

Se mai poare comanda inca un fotoliu in plus?Multumesc

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.