Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

10 idei de birouri de colț cu rafturi suspendate care economisesc spațiu pentru birourile mici de acasă

12.07.2023
0

10 idei de birouri de colț cu rafturi suspendate care economisesc spațiu pentru birourile mici de acasă

 

         În ultima perioadă tot mai multe persoane aleg opțiunea de a lucra de acasă. Pentru a-ți desfășura muncă la calitate maximă, e bine să-ți organizezi cum se cuvine un birou doar al tău sau un spațiu mic și practic. Specialiștii nu recomandă să lucrezi din pat sau de pe canapea, deoarece nu îți vor face bine la spate și în plus nu este sănătos pentru psihicul tău. Se recomandă să-ți amenajezi un spațiu doar al tău, de unde să poți lucra în liniște fără să fii distras sau deranjat.

birou pe colt ideal in economisterea spatiului

Alegerea birourilor și economisirea spațiului de locuit

Dacă spațiul nu-ți permite să aloci o întreagă cameră pentru un birou personal, alege să optezi pentru birourile de colț cu rafturi suspendate care economisesc spațiu și te ajută să ai un birou mic acasă. Analizează spațiul din locuința ta și alege un loc mai retras în care să începi amenajarea noului birou.

Fii atent și la modelul de birou pe care îl alegi. Birourile pe colț cu rafturi suspendate nu doar că te ajută să-ți organizezi toate lucrurile și să te desfășori în voie, dar îți și economisesc spațiul din încăpere. Astfel, te bucuri de propriul tău birou fără a da încăperii senzația de spațiu aglomerat și plin.

 

Avantajele utilizării birourilor de colț cu rafturi suspendate

         Un birou de colț cu rafturi suspendate îți poate transforma biroul în plus, aceasta vine la pachet cu o mulțime de beneficii. Iată-le pe cele mai importante:

  • Economisești spațiu
  • Îți organizezi cu ușurință lucrurile
  • Mai multe spații de depozitare
  • Un aspect plăcut și estetic în încăpere
  • Nu încarcă spațiul

Tipuri de birouri de colț cu rafturi suspendate 

         Dacă ești în căutarea unui birou de colț cu rafturi suspendate care să te ajute să economisești spațiu dar care să-i ofere și spațiul de lucru mult visat, am pregătit pentru tine o serie de tipuri de birouri de care pur și simplu te îndrăgostești.

  • Birourile pe colț cu rafturi inferioare - Soluția inteligentă pentru a adaugă un spațiu de lucru in locuința ta. Rafturile inferioare sunt ideale pentru organizarea cărților, documentelor sau decorațiunilor cu care vrei să dai viață spațiului tău de lucru.
  • Birourile pe colț cu rafturi superioare – Având rafturile în partea superioară, acestea îți vor oferi mai mult spațiu de decorare și organizare.
  • Birourile pliabile pe care le poți combina cu rafturi suspendate – variantele de birouri pliabile sunt ideale pentru spațiile înguste. Fiind pliabil vei putea să-l închizi oricând după utilizare, iar dacă vei alege să le combini cu rafturi suspendate, organizarea lucrurilor tale nu va fi o problemă. 

Sfaturi pentru alegerea biroului de colț potrivit pentru biroul mic de acasă

         Chiar și cu un birou mic poți să-ți proiectezi un spațiu de lucru ideal la tine acasă. Totuși atunci când vrei să alegi un birou de colț potrivit pentru biroul tău mic de acasă, acordă o mare atenție alegerii produsului. Uite aici câteva sfaturi de care să ții cont în alegerea biroului perfect:

  • Analizează spațiul de care dispui acasă.
  • Caută un birou a cărui dimensiune să se încadreze în spațiul alocat.
  • Ai grijă la materialul din care este realizat acesta.
  • Acordă o mare atenție structurii sale.
  • Ai grijă să-ți optimizeze spațiul și să nu-l încarce.

Idei de birouri de colț cu rafturi suspendate

Am pregătit pentru tine cele mai bune idei de birouri de colț cu rafturi suspendate care te vor ajuta să-ți maximizezi spațiu de lucru de acasă.

Dacă ești în căutarea unui birou mic, elegant care să-ți ofere spațiul de lucru mult visat, birou de colț Corner Homs este exact ce ai nevoie. Realizat din pal cu un finisaj alb elegant și rafturi inferioare, se va potrivi perfect în livingul tău.

birou pe colt cu rafturi suspendate

Un alt birou de colț cu rafturi suspendate ideal pentru spațiul de care dispui este birou cu etajere incorporate Organize Homs. Cu un design simplu și modern, îmbină funcționalitatea cu stilul și îți oferă un spațiu de lucru practic și o multitudine de spații pentru depozitare.

birou pe colt inteligent

 

Dacă dispui de un spațiu puțin mai mare, o altă variantă de birou de colț cu rafturi suspendate, ideal în economisirea spațiului tău, este birou din pal, Oscar Homs. Având un design simplu dar elegant, reușește să-ți sporească productivitatea pentru o zi plină. Cele 2 rafturi incorporate, te ajută să-ți organizezi cărțile, documentele sau alte dispozitive electronice. 

birou pe colt ideal in maximizarea spatiului

Cum să maximizezi depozitarea și organizarea cu birouri de colț cu rafturi suspendate

         Birourile de colț cu rafturi suspendate te ajută fără îndoială să economisești spațiu într-o încăpere, dar cum te ajută acestea să maximizezi depozitarea și organizarea lucrurilor tale?

Ei bine, rafturile suspendate și etajerele sunt o modalitate practică și elegantă de a depozită, cărți, documente, plante, fără să ocupi spațiul pe podea. Acestea sunt foarte discrete și dau viața întregii încăperi.

Fiind extrem de versatile acestea reușesc să creeze un aspect dinamic și interesant. În plus lucrurile tale vor fi toate organizate și nu te vei împiedica de ele prin încăpere.

 

Exemple de alte birouri mici ideale în realizarea unui birou mic acasă

În încheiere vrem să-ți recomandăm și alte birouri mici potrivite pentru lucrul de acasă care să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie într-o zi plină.

  • Birou economic Homs - mic și compact te ajută să economisești spațiu și să-ți desfășori activitatea într-un colț retras al casei.
  • Birou suspendat Smart Homs - ideal prin designul lui pentru încăperile mai mici în care un birou obișnuit de dimensiuni mai mari ar încărca prea mult decorul ori camera în sine.
  • Birou pliabil cu cadru metalic Util Homs – atunci când spațiul nu-ți permite, acest birou pliabil este ideal. Simplu și compact se deschide și se închide ușor, ori de câte ori ai nevoie.
  • Biroul compact – mic și compact este perfect într-o încăpere mică sau un spațiu restrâns.
  • Biroul pentru calculator cu cadru metalic – practic și ușor te ajută să-ți rezolvi toate taskurile și să-ți organizezi lucrurile importante.
  • Birou din lemn – dacă preferi un birou mai elegant acesta este perfect. Compact, practic și spațios este tot ce ai nevoie pentru biroul de acasă
  • Birou cu sertare Young Homs – dacă spațiul îți permite, acest birou de ajută să proiectezi un spațiu de lucru extins unde să te poți desfășură fără restricții.

 

Amenajează-ți un birou funcțional și economisește spațiul de acasă cu ajutorul unui birou pe colț cu rafturi suspendate.

Nu uita nici de campania noastră pe care o avem în desfășurare. La orice achiziție primești un solar auto pentru veri răcoroase și vacanțe fără griji!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.