Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Birou din pal, Oscar Homs, alb, 130 x 45 x 72 cm, 80 x 20 x 72 cm

11 recenzii
PRP: 784 09 Lei
432 11 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Alb

Material: Pal Melaminat

Dimensiuni: 130 x 45 x 72 cm, 80 x 24 x 72 cm

Tip Produs: Birou

Beneficii

-44% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Decoreaza inspirat cu un birou din pal, Oscar Homs, alb, 130 x 45 x 72 cm, 80 x 20 x 72 cm

 

Alege sa economisesti spatiu in camera de lucru, cu un birou din pal, Oscar Homs, alb, 130 x 45 x 72 cm, 80 x 20 x 72 cm. Acest birou in forma de L este dotat si cu 2 rafturi pe care poti depozita dosare sau alte electronice. Blatul si corpul din pal de 18 mm de culoare alba aduce un plus de luminozitate in orice camera.

Dimensiuni: L 130, l 45, h 72 cm L 80, l 20 , h 72 cm  

Este o culoare care anima, fiind neutra si usor de asortat cu alte piese in culori variate. Biroul alb creste productivitatea de lucru prin compartimentarile facile, aflate la indemana celui care lucreaza la el. Este conceput si realizat atent proportionat, fiind la o inaltime medie, ce face statul la calculator relaxant, fara sa creeze disconfort la umeri sau coate, atunci cand sunt lasate pe birou.

Blatul alb pur cu finsaj glossy nu lasa sa se pateze masa si o face usor de curatat.Pentru un decor perfect, mai poti asocia si alte piese de mobilier living. Realizata din pal de 18 mm, masuta este foarte rezistenta si poate fi usor de amplasata si in alte locuri din camera.

Poate avea intrebuintari multiple, fiind folosita ca o minibiblioteca pentru carti sau accesorii decorative, fiind extrem de utila prin spatiile de depozitare bine repartizate.

Inspira-te din colectia de mese PC dreptunghiulare si decoreaza-ti un spatiu de lucru remote, ca un profesionist.

Mobilierul Oscar poate folosi pentru amenajarea unui birou pentru un adult sau pentru un adolescent. Produsul se livreaza neasamblat, fiind insotit de schita si accesorii pentru montaj. Asamblarea se realizeaza de catre client. Curatarea se face cu o carpa alba moale si produse de curatenie neabrazive. 

Informatii aditionale

Culoare: Alb

Material: Pal Melaminat

Dimensiuni: 130 x 45 x 72 cm, 80 x 24 x 72 cm

Tip Produs: Birou

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

11 Recenzii

adauga recenzie
Popica Valentina
06.07.2023

Sunt f multumita de produse!recomand!

Andreea M
13.10.2021

Corpul mobil?

Corpul lateral este mobil? Se poate pune si pe dreapta sau este doar de stanga?

Bindila paula
15.09.2021

Birou

Recomand cu incredere.L am primit destul de repede,arata exact ca in poza,usor de montat si ma bucur ca l am primit intact,altfel fetita mea ar fi fost dezamagita dar nu a foster cazul.va multumesc!o sa mai comand lucruri si pe viitor cu toata increderea.

Mara Simona
17.06.2021

Buna ziua

Se poate monta si pe partea stanga cu dulapiorul? Mulțumesc

Alexandra B
23.05.2021

Montaj

Se poate montat atat pe stânga cat si pe dreapta? Blatul este mobil sau fix?

Gherga Elisabeta Ionela
13.04.2021

Scaun

Bună ziua,scaunul de birou cel mov il aveți ?

re: homs.ro: Buna ziua.Saunul din poza nu este in gama noastra de produse

Fancsali Noemi
19.01.2021

Sunt super încântată de birou, arată exact ca în poză! Vă recomand cu încredere. L-am instalat cu soțul meu, foarte uşor (chiar dacă instrucțiuniile sunt in turcă cred...

Diaconu Ionica
17.01.2021

Birou

As dori sa fie ca în poza

Diaconu Ionica
17.01.2021

Doresc sa fie ca în poza

Siara Ana
04.12.2020

Birou

Să corespunda dimensiunile

 

re: homs.ro: Buna ziua.Biroul are dimensiunile exact cum sunt trecute pe site

Siara Ana
04.12.2020

Birou

Doresc sa fie Exact ca în poză

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.