Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Birou suspendat Smart Homs, 123.6 x 120 x 55 cm, alb

7 recenzii
PRP: 950 00 Lei
599 00 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Alb

Material: Pal

Dimensiuni: 123.6 x 120 x 55 cm

Tip Produs: Birou|Masa Pc

Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-36% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Schimba decorul cu un birou suspendat Smart Homs 

Acest model de birou suspendat Smart Homs este ideal atat in living, cat si in camera copilului. Este ideal prin designul lui pentru incaperile mai mici in care un birou obisnuit de dimensiuni mai mari ar incarca prea mult decorul ori chiar camera in sine. Acesta ofera 6 spatii de depozitare, o suprafata generoasa de lucru, dar si o etajera in care sa asezi diverse obiecte, premii, fotografii, etc. 

Realizat din PAL de 18 mm si cu un mecanism de prindere in perete foarte rezistent, poti transforma orice perete gol in spatiul tau de lucru. Cu o silueta dreptunghiulara si margini rotunjite, acest birou PC Smart Homs poate fi incadrat cu usurinta intr-un decor modern, contemporan, ori chiar unul elegant. 

Fii in trend cu cele mai elegante birouri PC!

Daca lucrezi de acasa trebuie sa-ti amenajezi un loc in care sa te poti concentra pe deplin la realizarea proiectelor sau a taskurilor zilnice si pentru asta e nevoie de tot ce-i mai bun. Avand caracteristicile stilului modern, biroul ofera multiple posibilitati in amenajarea decorului. Astfel, poti adauga cateva rafturi si etajere care sa ofere putina dinamica incaperii, si poti asorta biroul cu cateva elemente decorative din gama dulapuri si corpuri. Chiar daca este integrat in cadrul unui living ori este amplasat intr-o camera destinata job-ului, prin simpla prezenta, biroul reuseste sa ofere mereu o nota fresh camerei. 

Dimensiuni: L 123.6, l55, h 120 cm

Pe masura ce personalizezi atmosfera si respecti regulile stilului ales, vei obtine un rezultat care o sa-ti intreaca asteptarile. Pentru un aer curat in permanenta e nevoie de 2 plante de interior, iar pentru ele ai nevoie de o polita din lemn, care sa le integreze perfect in atmosfera. Cu un model din categoria masute cafea, ori un set masa si scaune, impreuna cu acest birou suspendat Smar Homs, vei obtine ansamblul mult dorit.

 

  

Informatii aditionale

Culoare: Alb

Material: Pal

Dimensiuni: 123.6 x 120 x 55 cm

Tip Produs: Birou|Masa Pc

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

7 Recenzii

adauga recenzie
Eftimie Ligia
26.06.2022

Buna seara Biroul suspendat in ce variate de culori mai este?

Re-homs.ro: Biroul Smart mai este disponibil pe culoare stejar. Il puteti vedea aici https://www.homs.ro/birou-suspendat-smart-homs-123-6-x-120-x-55-cm-stejar-16335

Grosu Allina
05.01.2022

Buna ziua. Daca as dori alte dimensiuni pentru biroul Smart, dar acelasi model, ar putea fi posibil?? Multumesc

Re> homs.ro.Buna ziua.Produsele sunt din import si din pacate nu avem posibilitatea sa le aducem nici un fel de modificari

Vasile Marian
17.06.2021

Buna ziua! Ce culori mai aveți in afara de alb pt birou suspendat? Sunt interesat de un venghe. Mulțumesc.

 

Re: homs.ro. Buna ziua.Biroul suspendat Smart este disponibil in alte doua culori: gri inchis si stejar .Va las link-urile produselor.

https://www.homs.ro/birou-suspendat-smart-homs-123-6-x-120-x-55-cm-gri-antracit-16334

https://www.homs.ro/birou-suspendat-smart-homs-123-6-x-120-x-55-cm-stejar-16335

 

Palade Viorica
19.03.2021

Dacă comand acest birou suspendat, cite zile durează pina i-l primesc?

 

re: homs.ro- Buna ziua.Biroul este in stoc, iar livrarea se face in aproximativ 2 zile lucratoare

Belascu Adrian
18.03.2021

dimensiuni

buna ziua, Inaltimea este de 120? Multumesc

re: homs.ro- Buna ziua.Asa este, inaltimea totata a biroului este 120 cm

Cristina Popescu
28.01.2021

Foarte bun

L-am comandat pentru ca este suspendat, sunt foarte multumita de birou , este foarte solid , se intretine foarte usor si spatiile de depozitare sunt suficiente . Serviciul de livrare foarte prompt , recomand cu drag !

Cioban Magdalena
04.12.2020

Buna ziua, Dacă as comanda biroul suspendat Smart home azi, în cat timp l-aș primi??? Ma gandesc ca nu îl pot retine, dar in eventualitatea ca l-aș comanda azi, îl puteți trimite doar dupa data de 14 decembrie ??? Multumesc frumos

 

Re: homs.ro: Buna ziua.Puteti plasa comanda si sa notati in campul gol cu observatii comanda data de livrare dorita

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.