Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cristal bej-picior-alb-170 x 80 cm

6 recenzii
PRP: 2585 00 Lei
1129 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: 1-2 zile
Cantitate

Beneficii

-56% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cristal- mai mult loc pentru familia ta

Accesorizeaza-ti camera de zi sau bucataria, cu un set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cristal, pentru un cadru 100% original. Masa extensibila este piesa de rezistenta din zona de dining, mai ales cand vrei sa creezi mai mult spatiu pentru cei dragi.

Masa pentru bucatarie este lucrata cu atentie si te ajuta sa-ti optimizezi spatiul din orice camera. Blatul este foarte rezistent fiind realizat din PAL de 18 mm de culoare alb cu irizatii usoare de gri. Fie ca o amplasezi intr-un open-space, sau vrei sa gatesti pe ea, masa iti ofera un loc multifunctional. Poti sa gatesti, sa te joci sau sa servesti masa.

Masa Alb

Picior alb (lemn)

scaune :bej

picoare alb (lemn)

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 47, l 42, h 88 cm

Cum sa decorezi cu mese si scaune Homs

Alaturi de o masa bucatarie si un set de scaune tapitate, in acorduri gri, poti sa-ti optimizezi camera, si sa economisesti mai mult spatiu. Nuanta texturata a blatului este de un alb deschis, iar finisajul o face ideala in spatiile cu umezeala si abur, cum ar fi bucataria. Pentru bucatarie, acesta piesa decorativa este esentiala, atat in gatit, cat si in luarea cinei. In plus, acesta creeaza un cadru luminos, aerisit si bine organizat.
Pentru mai multe ingrediente si tacamuri alege sa decorezi cu un dulap bucatarie. Daca este amplasata in living, cu o biblioteca si o comoda TV pe care sa-ti pui televizorul si sa te uiti la emisiunile indragite.

Vezi mai multe modele de seturi mese si scaune si da viata casei tale.

Info Livrare

Timp livrare: 1-2 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

6 Recenzii

adauga recenzie
Laura Ozsvat
08.12.2022

Doresc acesta comanda

Purcaru Daniela
07.12.2022

Buna ziua ! Se poate sa cumpar acest set de masa extensibila cu picioare albe si la masa si la scaune ,dar cu patru scaune in loc de sase scaune ?

Vladascau Ramona
29.11.2022

Ploiesti

Cat timp ajung

Ploscaru Diana
28.11.2022

Buna seara! As dori și eu un set de masa cu picior alb cum este cea din imagine dar la scaune as vrea tapițeria sa fie gri , griul mai deschis am văzut varianta cu gri mai închis eu vreau griul din scaune sa fie mai deschis dacă se pot face și alte combinații fata de ce aveți ca modele ?

Sandu Ioan
19.10.2022

Vreau să cumpăr o masa bej cu 6 scaune

Roman Genoveva
14.06.2022

Buna

Buna

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.