Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set Masa cu 2 scaune, Cafea Homs, cadru metal,nuc/negru,10977

0 recenzii
PRP: 859 99 Lei
479 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Nuc, Negru

Material: Pal melaminat, Metal

Dimensiuni: 90x75x50 cm

Tip Produs: Set masa cu scaune, Masa|masa bucatarie|Scaun|Set masa cu scaune

Beneficii

-44% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Setul Masa cu 2 Scaune Cafea Homs, cadru metal,nuc/negru - minimalism si naturalete

 

 

Setul Masa cu 2 Scaune Cafea Homs , cadru metal,nuc/negru este o alegere moderna pentru orice bucatarie, sau chiar pentru un living de dimensiuni mai mici. Avantajul sau consta in designul compact, intrucat poti deopozita scaunele sub masa atunci cand nu sunt folosite, astfel ca vei economisi spatiu pretios din casa

Cadrul din metal cu finisaj lucios al mesei este simplu, si ii ofera o nota contemporana, dar pastreaza in acelasi timp un stil minimalist. In acelasi timp, blatul din lemn de nuc natural aduce un plus de caldura si de naturalete intregului ansamblu de masa cu scaune. Scaunele pasteaza acelasi stil si sunt realizate tot din metal negru. Designul lor ergonomic le permite sa fie pe cat de compacte, pe atat de comode, iar acestea se potrivesc perfect cu masa, generand un ansamblu de care nu ai cum sa nu te indragostesti.

Setul Masa cu 2 Scaune Cafea Homs, cadru metal,nuc/negru – Ideal pentru HoReCa

 

Setul Masa cu 2 Scaune Cafea Homs este o alegere ideala nu doar pentru casa ta, ci si pentru o cafenea sau o terasa mica, ce doreste sa contureze un spatiu relaxant, cozy si placut. Poate fi integrat cu usurinta in orice design, datorita simplitatii sale.

Iluminatul poate juca un rol important in crearea unei atmosfere calde, iar lumina naturala este cu siguranta cea mai placuta. Daca nu ai posibilitatea sa inunzi locatia cu lumina calda, te poti folosi de corpuri de iluminat amplasate inteligent.

Intr-o viata cotidiana plina de stres, ne dorim sa ne intoarcem cat mai des in natura. Daca vrei sa descorezi o cafenea sau un bar cu ajutorul setului de masa cu scaune, alege ghivece mari cu plante si flori si creeaza-ti propria gradina urbana. Vei adauga un plus de naturalete si vei oferi un cadru retras, privat si linistitor pentru clientii tai.

Vezi si alte seturi de mese cu scaune si piese de mobilier HORECA

Dimensiuni:

Masa

Blat: 90 cm x 50 cm

Inaltime: 75 cm

Scaune

Sezut inaltime: 44 cm

Total inaltime: 77 cm

Latime sezut: 35 cm

 

 

 

Informatii aditionale

Culoare: Nuc, Negru

Material: Pal melaminat, Metal

Dimensiuni: 90x75x50 cm

Tip Produs: Set masa cu scaune, Masa|masa bucatarie|Scaun|Set masa cu scaune

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.