Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set masa alba extensibila cu 4 scaune tapitate gri Homs picioare lemn 110 x 70 cm

3 recenzii
PRP: 1978 90 Lei
989 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: 1-2 zile
Cantitate

Beneficii

-49% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Set masa alba extensibila cu 4 scaune tapitate gri Homs picioare lemn 110 x 70 cm- un model elegant pentru orice living

Noul set masa alba extensibila cu 4 scaune tapitate gri Homs picioare lemn 110 x 70 cm se poate folosi in restaurant, sala de mese, in living, sau bucatarie. Masa cu picioare de lemn si blat marmorat aduce cu sine un design unic, in stil contemporan, care infrumuseteaza orice casa. Realizata pe picioare de lemn si blat de 18 mm de culoare nuc cald, masa aduce cu sine o atmosfera mai eleganta si mai primitoare. 

Dimensiuni:

Masa: L 110, l 70, h 75 cm

Masa extinsa: L 140, l 70, h 78 cm

Scaun: L 47, l 42, h 88 cm

Seturi mese si scaune bucatarie- accesori must-have din orice casa

Este un set contemporan, in acord cu ultimele trenduri, cu design deosebit ce poate deveni un punct central in living sau bucatarie, pentru zona de servit masa.

Perfecta pentru aranjarea preparatelor, cat si pentru gatit, masa extensibila are atat rol estetic, cat si functional. Modelul de dimensiuni medii se poate extinde usor, fiind ideala si-n apartamentele restranse, dar si in casele ample.

Ia masa impreuna cu membrii familiei, adu-ti prietenii mai aproape la seri de pizza sau aniversari si sarbatoriti fiecare moment. Masa extensibila de bucatarie se livreaza neasamblata, fiind insotita de schita si accesorii pentru montaj. Montajul se realizeaza de catre beneficiar. Curatarea se face cu o carpa moale alba si produse de curatenie neabrazive specifice tipului de material.

Daca vrei sa mai adaugi scaune in casa, comanda un set de scaune bucatarie, in nunate simple de bej sau colorate.

Vezi mai multe mese bucatarie si lasa-ti imaginatia sa creeze cele mai atractive decoruri.

Masa este realizata din pal de 18 mm, cu picioare lemn.Se livreaza in toata tara prin curier neasamblate, coletele fiind insotite de schita si accesorii montaj. Asamblarea se face de catre beneficiar.

Curatarea cu o carpa alba moale si produse de curatenie neabrazive specifice. 

 

Info Livrare

Timp livrare: 1-2 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

3 Recenzii

adauga recenzie
Stanciu Mihaela
05.01.2023

Montaj

Se poate achiziționa si montajul împreună cu produsul?

re:homs.ro-

Din pacate nu avem serviciu de montaj pentru produsele homs.ro.Toate comenzile se expediaza prin firme de curierat, iar montajul se face de catre cumparator.
Multumim!
C Cosmin
30.04.2022

Buna ziua, In imagini, dimensiunea mesei este data 130x80 iar in descriere 110x70. Care este cea reala ?

Re- homs.ro- nu exista dimensiune reala sau eronalta- masa are 70x110 stransa si 70x140 extinsa

Laiba Camelia
09.02.2022

Plata se face la livrare sau cu cardul? Livrarea este gratuită sau contra cost?

Re- Homs.ro- Buna ziua.Plata se poate face cu cardul pe site sau ramburs la primirea comenzii.Livrarea este contracost

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.