Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set comoda tv si modul superior Vals Homs, 180 x 45.5 x 29.5 cm, negru/auriu

1 recenzie
PRP: 1484 99 Lei
949 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-36% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Set comoda tv si modul superior Vals - ideal intr-un decor elegant

Daca vrei sa impresionezi prin gusturile rafinate si atractia pentru design, un set comoda tv si modul superior Vals va spune multe despre felul in care apreciezi calitatea. Realizat din PAL de 18 mm, modelul trece cu brio si cea mai pretentioasa cerinta. Destinat unui decor elegant si rafinat, se poate integra de minune si intr-un cadru modern, contemporan.

Nuanta profunda de negru impreuna cu manerele metalice si accentele aurii din liniile fine, ridica standardele acestei comode tv. La toate acestea se mai adauga dulapul pentru perete, dar si raftul suspendat ce incoroneaza acest trio perfect de mobila living

Creeaza atmosfera perfecta cu un ansamblu TV si o masuta de televizor

Acest set comoda TV si modul superior din gama Vals reuseste sa surprinda placut pe oricine iti trece pragul casei. Comoda Tv creeaza un ambient nobil, iar raftul suspendat in acord cu alte piese de mobila completeaza povestea camerei pentru o atmosfera reusita. Din acest motiv alege cu atentie mobila living si amplaseaza-le astfel incat totul sa arate exact cum iti doresti. Un set canapele si fotolii impreuna cu un set masa si scaune tapitate, vor face ca intreaga incapere sa prinda contur. Dimensiunile acestui model de comoda Tv sunt foarte generoase, iar cele 3 spatii de depozitare sunt cu adevarat de folos. 

Dimensiuni comoda Tv: L 180, l 29.5 , h 45.5 cm

La fel se poate spune si despre dulapul pentru perete care iti ofera la randul lui un spatiu foarte generos de depozitare. Raftul de 150 cm iti ofera la randul lui un loc pentru portretele in familie, ori chiar pentru medaliile castigate la concursuri care merita un loc de cinste. Totusi, poti opta pentru 2 sau mai multe rafturi perete in care sa-ti depozitezi alte accesorii, ori chiar o planta de interior. 

Dimensiuni modul superior: L 150, l 19,5, h 62,5 cm

Arunca o privire prin categoria masute cafea, include modelul potrivit in decorul livingului pe langa acest set comoda TV si modul superior Vals si bucura-te de un ambient perfect, exact pe placul tau!

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

1 Recenzie

adauga recenzie
Eu Ionela
18.03.2021

Am facut o afacere :)

Am gasit produsul aici dupa ce vazusem anterior pe un alt site cu pret aproape dublu.Mobila este eleganta si mai ales s-a potrivit perfect in spatiul pe care il aveam si cu restul mobilierului deja existent.Recomand

Re: homs.ro- Buna seara.Ne bucuram ca sunteti multumita de achizitie. Avem frecvent oferte, promotii si campanii si va invitam sa stati cu ochii pe homs.ro

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.