Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Raft cu 3 polite stil industrial din lemn-metal Homs 75 X 75 X 12 cm

0 recenzii
PRP: 324 56 Lei
219 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-32% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Raft cu 3 polite stil industrial din lemn-metal Homs 75 X 75 X 12 cm- un model inovator pentru un spatiu contemporan

Decoreaza cu un raft cu 3 polite stil industrial din lemn-metal Homs 75 X 75 X 12 cm si bucura-te de un interior primitor si bine optimizat. Acesta este ideal in casele in stil industrial, birourile contemporane sau bistrourile ori barurile moderne. Structura pe baza metalica ii ofera o anduranta sporita, fiind completat de lemnul lucios. Lemnul e tratat sa reziste contra umezelii, putand fi amplasat si-n bucatarii sau spatii cu aburi. 

Dimensiuni:  75 X 75 X 12 cm

Decoreaza in stil modern cu rafturi din lemn si metal

Stilul modern vine sa-ti imbogateasca locuinta cu numeroase posibilitati decorative,  care se intrec in rezultate decorative mult peste asteptari. Astfel ca poti opta pentru 2 sau 3 rafturi perete sau etajere perete pentru flori, carti, acte, ori piese de arta. In plus, cu aceste 3 polite suspendate ai loc pentru amintirile din vacanta, diplome sau suveniruri pe care vrei sa le ai la vedere.

Daca alegi sa-ti decorezi biroul sau zona unde lucrezi, pastreaza aceleasi nuante de lemn si metal negru. Fie ca e vorba de corpuri suspendate sau la sol, creeaza un aspect unitar. Lemnul natur este un adevarat ajutor atunci cand vrei sa obtii un spatiu cozy, chiar daca optezi pentru un interior clasic, sau in stil modern. Mai poti veni in completare si  cu dulapuri si corpuri living de mobila birou care sa-ti stocheze piesele decorative, agendele, actele sau bibliorafturile cat mai aproape de birou.

Alege sa asortezi cat mai bine acest model de raft in stil industrial si ofera camerei tale un alt aer boem si primitor.

Click aici sa descoperi mai multe modele de rafturi perete.

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.