Homs
Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cuier cu agatatori, seria wood Homs, natur, 55 x 28 x 8,5 cm, lemn,700115

0 recenzii
PRP: 244 90 Lei
Vechi: 189 99 Lei
180 49 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: natur

Material: Lemn Masiv

Dimensiuni: 55x28x8.5 cm

Tip Produs: Cuier

Timp livrare: 21-30 zile
Cantitate

Beneficii

Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Informatii aditionale

Culoare: natur

Material: Lemn Masiv

Dimensiuni: 55x28x8.5 cm

Tip Produs: Cuier

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Va recomandam

Suport pentru umerase, Tedy Homs, metal, alb Suport pentru umerase, Tedy Homs, metal, alb

Suport pentru umerase, Tedy Homs, metal, alb

PRP: 403 25 Lei Vechi: 229 99 Lei
218 49 Lei

Altii au mai cautat...