Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Masa bucatarie lemn Solid Wood, natural-negru,190x90x75 cm, 30627

1 recenzie
PRP: 3500 00 Lei
1849 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Natur, Negru

Material: Lemn, Metal

Dimensiuni: 190X90 cm

Tip Produs: Masa

Beneficii

-47% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Masa bucatarie lemn Solid Wood natural-negru – mobila Horeca si casa

 

Lemnul solid cu forma neregulata transforma masa intr-un superb element rustic, indiferent daca esti in cautare de mobila Horeca sau de mobilier pentru casa. Caldura lemnului te transpune intr-o atmosfera calma, primitoare. Contrastul cu picioarele negre metalice face tranzitia catre o usoara nota contemporana. Astfel, masa se poate integra si intr-un decor industrial. Mesele din lemn masiv vor fi piesa centrala din decor.

 

Combina masa cu scaune din lemn, cu o patina naturala. Daca vrei sa pui mai mult accent pe aspectul rustic, alege banchete din lemn in loc de scaune. Accesorizeaza cu obiecte vintage, precum un candelabru antichizat, farfurii de lut sau ceramice, vase din olarie sau alte obiecte din lemn vechi. Aceste detalii vor contribui la atmosfera rustica si autentica.

 

Masa bucatarie – mobila Horeca industriala

 

Stilul industrial s-a remarcat din ce in ce mai mult in mobila Horeca, datorita aspectului sau interesant. Acesta se inspira din atmosfera fabricilor si depozitelor industriale si a câștigat popularitate in ultimii ani,  devenind un trend in decorarea spatiilor comerciale, cum ar fi restaurante, cafenele, baruri și hoteluri.

 

Utilizarea materialelor brute și necioplite este o caracteristică importantă a stilului industrial. Alege sa combini masa cu pereti din caramida aparenta, beton, metal si sticla. Aceste materiale vor adauga un aspect robust spatiului. Completeaza incaperile cu lustra tip pendul, cu becuri cu lumina calda. Decoreaza cu o biblioteca din lemn si metal, adauga cateva plante si decoratiuni si vei reusi sa creezi un spatiu cool, plin de personalitate.

 

Masa bucatarie, living Lemn solid

Dimensiuni:

Lungime 190 cm

Latime 90 cm

Inaltime 75 cm

Blat: 3.6 cm

Material Blat : LEMN SOLID

Picior : Metal

GROSIME METAL: 80×40 mm.(1.2 mm)

Bucatarie, living, restaurant, cafenea, terasa, mobila horeca

 

 

 

Informatii aditionale

Culoare: Natur, Negru

Material: Lemn, Metal

Dimensiuni: 190X90 cm

Tip Produs: Masa

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

1 Recenzie

adauga recenzie
Mandu ALINA Mandu
16.08.2023

Masa alta dimensiune

Buna ziua, Se poate face masa Solid Wood și la dimensiuni de 160x80x75? Mulțumesc!

Re-homs.ro- Buna ziua.Din pacate nu avem posibilitatea sa aducem modificari produselor..

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.