Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Dulap din pal, Florina Homs, alb, 124 x 86 x 36 cm

2 recenzii
PRP: 1045 00 Lei
516 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-50% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Dulap din pal Florina - designul perfect pentru un apartament modern

Daca iubesti stilul modern si vrei ca designul apartamentului sa fie de efect, alege un dulap din pal Florina si bucura-te de o atmosfera cat mai placuta. Cu 3 usi, dulapul este ideal atat pentru un apartament de dimensiuni mai mici, dar se integreaza perfect si intr-un cadru amplu. Totodata poti sa il amplasezi in living, pe holul de la intrare, dar si in bucatarie, ori chiar balcon. Acest dulap bucatarie este un corp de mobila functional ce ofera 3 spatii de depozitare inchise cu usi si un spatiu deschis. 

Imbogateste atmosfera de dining cu colectia de dulapuri de bucatarie

Posibilitatile pentru decor sunt multe deoarece pe site-ul nostru gasesti o multime de elemente ce pot fi asortate cu un stil modern, avangardist, clasic ori retro. De aceea, odata ce alegi sa amplasezi acest dulap cu 3 usi pe holul de la intrate, ei bine, se poate incadra de minune in peisaj cu ajutorul unui cuier, 2-3 rafturi perete si chiar o etajera flori din lemn. Odata ce te-ai hotarat sa il amplasezi in bucatarie, dulapul devine parte dintr-o familie mare de mobila bucatarie. Astfel, poate fi scos in evidenta si poate scoate la randul lui in evidenta elemente decorative precum un dulap suspendat pentru depozitare. Cel mai bine se va imprieteni cu un set masa extensibila cu 4 sau mai multe scaune. Odata pus in living, exista numeroase moduri prin care acest dulap din pal reuseste sa fie centrul atentiei. 

Nu mai sta pe ganduri, intra pe site, orienteaza-te inspre stilul iubit de tine si ia-ti exact ce ai nevoie. Gasesti numeroase elemente, calitatea este superioara, iar acest dulap din pal Florina cu siguranta iti va intrece asteptarile.

 

Info Livrare

Timp livrare: 10-14 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

2 Recenzii

adauga recenzie
Olah Lavinia
10.03.2021

Multumesc

Olah Lavinia
10.03.2021

Multumesc

Am primit un telefon sa confirm comanda si in mai putin de 48 de ore am primit dulapul. L-am montat singura, mi-a luat cateva ore, nu aveam spatiu suficient. Ar trebui facut intr-o camera spatioasa. Coletul e greu, am fost suprinsa de greutate. Cei de la Homs mi-au oferit si un cuier cadou, multumesc mult.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.