Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cargold 250-30051 negru- gri 170 x 80 cm

6 recenzii
PRP: 2629 00 Lei
1249 00 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: 1-2 zile
Cantitate

Beneficii

-52% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Amenajeaza bucataria cu un set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cargold 250-30051 negru- gri 170 x 80 cm

 

Setul de masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs Cargold negru-gri este un ansamblu elegant si sofisticat ce poate fi acomodat intr-o sufragerie eleganta. Finisajul negru-marmurat al mesei ii ofera o nota de rafinament aparte, iar scaunele cu tapiterie fina intr-o nuanta de gri inchis nu fac decat sa accentueze acest aer nobil.

masa si scaune bucatarie

Ansamblul elegant si multifunctional de masa cu scaune este destinat pentru locul de servire al mesei, fie ca este vorba de bucatarie, living sau zona speciala de dining. Astfel, nu esti limitat la amplasarea sa exclusiva in sufragerie. In plus, finisajul lucios face ca masa extensibila sa fie extrem de rezistenta, chiar si in medii umede, precum bucataria – sau chiar un foisor exterior.

 

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 55, l 55, h 95 cm

 

Masa cu scaune cu cromatica sofisticata

 

Masa cu scaune se poate exinde usor, pentru a acomoda intreaga ta familie la cina, sau pentru a-ti permite sa celebrezi alaturi de prietenii tai atunci cand ai un eveniment important. In plus, masa este realizata din pal de 18 mm cu aspect lucios, element care te ajuta in procesul de curatare. Blatul este rezistent si nu se pateaza la alimente sau lichide, putand fi un blat solid si pentru gatire, cat si pentru servirea preparatelor.

Alege o comoda TV in ton si gaseste-ti inspiratia din gama noastra de mobila de living.

Descopera colectia noastra de set mese si scaune si da frau liber imaginatiei in decoratiunile tale.

Info Livrare

Timp livrare: 1-2 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

6 Recenzii

adauga recenzie
Ioana Balea
06.01.2023

Buna ziua, culoare tapițeriei scaunelor se poate și pe vișiniu ?

Re-homs.ro-La modelul Cargold nu avem optiune de visiniu. Culorile pentru acest model de scaun sunt- maro, gri, turcoaz, albastru, zebra(alb /negru)

Tutuianu Nicoletta
09.12.2022

Vreau sa cumpar setul de masa

Nemnom Carole
22.02.2022

Vreau scaunete cu picior negru

Re- homs.ro- Buna ziua.Culoarea standard a picioarelor pentru acest set este negru

Ozsvath Eniko
26.01.2022

informatie va rog

Buna ziua Care e diferenta intre cargold si cristal la set masa extensibila cu 6 scaune?Multumesc.

Rotaru Georgeta
21.10.2021

Doresc picioarele la scaune sa fie la culoare, ca cele de la masa. Negre.

Obancea Raluca
18.10.2021

Întrebare

Buna ziua. Am o întrebare despre Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cargold 250-30051 negru- gri 170 x 80 cm: scaunele au modelul pe spătar?

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.