Homs
Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Comoda tv Homs 120x 290 x 45 cm Alb-stejar

1 recenzie
379 99 Lei PRP: 514 46 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-26% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Comoda tv cu spatii deschise, in combinatie de alb cu stejar.Un design simplu, actual potrivita pentru tinere perechi .Ofera 3 spatii de depozitare pentru echipamente media, jocuri de societate si obiecte personale.

Realizata din pal de 18 mm. Se livreaza in toata tara prin curier neasamblat, coletul fiind insotit de schita si accesorii de montaj.Asamblarea se face de catre beneficiar.

Dimensiuni:

L 1.21, l 29.5, h 45 cm

Greutate: 14 kg

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

1 Recenzie

adauga recenzie
Chirita Otilia
26.05.2022

Dimensiuni

Buna! Ce lungime are comoda? Descrierea zice de cm "1.21, l 29.5, h 45 cm" si nu mie foarte clar. Multumesc!

Re: homs.ro.Buna ziua.Ultima poza contine dimensiunile desenate.acestea sunt- lungime 121 cm, adancime 29.5 cm, h total 45 cm

Va recomandam

Altii au mai cautat...