Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Trenduri de vara cu un set canapele si fotolii

02.06.2022
0

Prinde valul de reduceri estivale si decoreaza-ti casa, terasa, sau zona de lounge cu un set canapele si fotolii Homs. Fie ca vrei decoratiuni acasa sau intr-un restaurant, ori o zona de intrare sau lobby la firma, aceste modele cu siguranta te vor face sa le indragesti. Fiecare canapea te invita la socializare si relaxare, ca tu sa ai un cadru original.

Practice si de efect, acestea sporesc senzatia de liniste si de calm din casa. Atunci cand vrei un loc pentru tine in care sa te refasesti, un fotoliu comod este alegerea smart.

Sfaturi pentru un interior catchy si practic

 

- Nu aglomera textilele. Daca ai canapea simpla, poti pune perne florale. Mentine un joc de patternuri din acelasi stil: floral, geometric sau abastract, fara sa le combini.

- Lasa loc de trecere.Nu amplasa totul in centru.

- Decoreaza cu o masa de cafea ca sa ai un suport pentru cani, telecomenzi, laptop.

- Alege canapele extensibile in camerele mici sau medii, ideale pentru apartamente sau garsoniere.

 

 

Top modele de seturi canapele si fotolii pentru camera de zi

 

Canapele si fotolii colorate in nunate vesele de galben- verde

Acest set de canapea 2 locuri cu fotolii fixe este ideal in cadrele care necesita luminozitate si un plus de culoare. Ansamblul este unul practic, economic si atragator. Nuanta de verde aminteste de frumusetea naturii, iar galbenul de soarele de vara.

Tot cadrul este bine conceput, sustinand greutatea corpului, multumita picioarelor de lemn. Picioarele lacuite sunt foarte rezistente si se mentin bine contra utilizarilor multiple de-a lungul timpului.

Mai mult, picioare inalte faciliteaza o mai usoara intretinere a livingului.

 

Canapea extensibila Asia- accesoriul care te ajuta sa economisesti spatiu

Daca vrei un cadru romantic, care sa fie atemporal, alege o canapea extensibila Asia. Aceasta se potriveste la fix intr-un living modern, cat si intr-o sufragerie decorata in stil clasic, vintage. Daca ai mai mult spatiu in camera, poti sa o asortezi si cu 2 fotolii, in aceleasi nuante de bej.

Aceasta canapea este foarte comoda si usor de utlizat si poti sa ai un pat ori de cate ori ai nevoie pentru tine sau pentru musafiri care raman peste noapte. Astfel, economisesti loc in dulap pentru alte haine.

Canapeaua maro confera camerei un aer boem si prietenos, fiind o culoare blanda, care armonizeaza. Atat spatarul canapelei, cat si cel al fotoliului este capitonat cu detalii ce ii ofera eleganta unui mobilier clasic.

Dimensiuni:

Canapea 3 locuri: 233 x 80 x 90 cm

Canapea extinsa: 190 x 106 x 45 cm

Set canapea roz si fotolii fixe roz pal- note pastelate pentru un cadru primitor

Daca vrei un interior dulce si primitor, alege acest set canapea si fotolii roz. Nuanta de rosu este una discreta si blanda, care aduce cu sine mai mult romantism. Acest model realizat pe cadru de lemn este solid si rezistent, si vine imbracat cu un sezut din spuma de densitate medie.

Pe deasupra, tapiteria cusuta si fixata cu maiestrie contureaza setul cu un plus de frumusete. Fie ca-l pui in living, o zona de receptie sau intr-un restaurant in care vrei mai mult confort, ori in zona de meeting, acesta nu va trece neobservat. Modelul are curburi fine care urmaresc linia spatelui si merg pe un design anatomic. Aceste detalii fac diferenta si te ajuta sa integrezi mobilierul si intr-un cadru modern, cat si unul clasic sau shabby chic. Nu uita sa accesorizezi cu perdele si draperii in acelasi ton si sa pastrezi stilul cromatic al camerei pentru o simetrie placuta vizual.

Dimensiuni:

L 68 cm, adancime 68 cm, inaltime fara picioare 50 cm, inaltime pana la sezut (picioarele: 30 cm)

Canapea 2 locuri:

L 130 cm, adancime 65 cm, inaltime picioare: 34 cm

Descopera si alege si tu un set de canapele si fotolii sau o canapea practica si eleganta pe care o vei indragi.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.