Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Top solutii decorative pentru dressing cu dulapuri de haine

24.05.2021
0

Fie ca e vorba de decorarea unui dressgin sau a unui dormitor, acum ai cele mai smart solutii decorative cu dulapuri de haine Homs.

Aranjarea garderobei ne face de multe ori ziua mai usoara, mai ales cand suntem pe fuga. Pe langa asta, o camera mai bine organizata iti creeaza ordine si-n ganduri si-n indeplinirea taskurilor zilnice.

S-a dovedit chiar ca o camera mai aerisita ne ajuta sa gandim mai bine. Nu degeaba se spune ca felul in care arata casa este extensia propriilor trairi si ganduri.

Iata cateva sfaturi utile pentru o garderoba aranjata si o camera echilibrata:

 

1. Spatii mici? Alege un dulap de haine cu 2 usi si un suport de haine individual.

 

Camerele mici pot fi problematice, mai ales cand ai multe tinute de aranjat. Daca vrei sa le ai mereu gata, fara sa le mai calci, alege sa combini un dulap de haine cu un suport pentru umerase.

Astfel, tinutele vor fi mai vizibile si mai usor de sortat.

 

Sugestia noastra: Suport de umerase Styl si dulap de haine cu 2 usi si oglinda Detroit.

 

Dormitoarele mici de apartament pot parea si mai aglomerata daca nu alegi mobila corect. Inainte, mobilierul mare si inalt aglomera toti peretii creand o senzatie de micsorare a camerelor.

Acum, poti beneficia de o piesa multifunctionala chiar si-n spatiile restranse.

Sifonierul cu 2 usi Detroit in nuante de alb pur este perfect pentru un dormitor mic sau camera unui adolescent.

Albul confera o senzatie de eleganta, luminozitate si curatenie. Cromatica pastreaza din fascinatie mobilei in stil retro, dar este si imbunatatita de designul modern.

Acesta este imbogatit cu mai multe spatii de depozitare pentru haine, atat pentru umerase, cat si pentru cele impaturite. Tinutele de iarna, gecile si sacourile pot fi puse usor pe bara de umerase, fara sa ocupe mult loc in rafturi.

Oglinda confera si ea un plus, prin faptul ca te poti aranja mai usor si creeaza un efect de spatialitate in camera.

Un alt atu il confera si acest suport pentru umerase Styl. Modelul avangardist merge pe sloganul: less is more. Acum, beneficiezi de mai mult spatiu pentru hainele office sau paltoane. Este simplu sa le organizezi si sa le ordonezi, pastrand loc mai mult in dulap. Nu uita sa-l amplasezi in zona de dressing, alaturi de dulapul alb.

 

2. Dulapuri de haine cu 4 usi si rafturi suplimentare pentru camere inalte

 

Daca spatiul iti permite si vrei sa completezi un perete de dormitor, alege un sifonier cu 4 usi si oglinda.

Modelul face o trecere de succes intre stilul clasic si cel modern, prin culoarea de un alb laptos si detaliile si ornamentele grafice. In zona sertarelor si a usilor apare o rama neagra fina, ce aminteste de detaliile clasice, baroc. Contrastul alb negru este unul placut, ce anima designul dulpului. Indiferent ca ai nevoie de el intr-un living multifunctional sau intr-un dormitor amplu, acest sifonier se incadreaza de minune.

Acesta vine in plus cu picioare inaltate din pal bej, ce iti lasa spatiu pentru curatare. Astfel, poti sa ai o camera curata si aerisita, fara ca mobila sa ingreuneze intretinerea dormitorului.

Datorita picioarelor solide si a faptului ca nu trebuie sa muti dulapul greu, nici parchetul nu va avea de suferit.

Functionalitatea ii confera si mai multe avantaje prin felul inteligent de compartimentare. Faptul ca dispune de 2 parti pentru haine pe umerase si rafturi inchise, iti permite sa aranjezi hainele a 2 persoane.

Este ideal si intr-un dormitor matrimonial, avand un design compact si usor de utilizat.

 

3. Dulap cu usi glisante si multiple rafturi de depozitare pentru un cadru modern si practic

 

Cine nu-si doreste un dulap inteligent pe care sa-l poata utiliza rapid, fara sa se complice? Acum, poti sa dai un alt aer camerei dedicate garderobei sau dormitorului cu acest sifonier cu 3 usi glisante in nuante de alb-nuc.

Modelul ingenios pune accent pe rapiditatea in miscari. Datorita sistemului de glisare, ai acces la 3 zone de compartimentare. In functie de cum vrei sa le aranjezi, iti poti depozita hainele pe care le folosesti mai des in functie de sezon si alte tinute pentru evenimente.

Compartimentele dispuse orizontal iti ofera loc si pentru depozitarea lenjeriei de pat, paturilor si pernelor.

Acest model cu oglinda dubla este perfect pentru a-ti vedea outfitul in intregime, dar si pentru a crea mai multa profunzime camerei.

Jocul cromatic alb-maro este unul antrenant pentru o camera monotna, fiind o pata de culoare discreta. Este ideal si-n decoratiunile moderne pentru camera unui adolescent, si-n dormitoarele cozy, cu un aer intim.

 

4. Oglinda, oglinjoara, ce dulap de haine are cele mai multe oglinzi din tara?

 

Cu acest model cu oglinzi pe toata suprafata dulapului, poti sa-ti creezi un spatiu de vis. Dulapul cu 2 usi si cu oglinzi este ideal intr-o camera smart, in care te joci cu stilurile si culorile. De ce sa adaugi mai multe piese decorative, cand poti sa ai un dulap cu multiple oglinzi care sa reflecte decorul?

 

Designul inteligent este unul care anima orice incapere. Daca vrei sa-ti faci selfie-ul perfect, intr-un cadru unic, acest dulap este solutia de care ai nevoie.

Are dimensiuni medii, fiind recomandat unui dormitor mic, pentru o persoana. Compartimentarea este conceputa pentru o garderoba medie, putand fi amplasat si-n camerele hoteliere sau pensiuni.

Modelul este innobilat de albul si cremul cald de pe picioare si de rama abstracta care-l inconjoara si subliniaza rafturile.

Pentru maximul de efect si mai mult loc pentru alte accesorii, decoreaza cu rafturi de perete si evident un pat tapitat pentru mai mult confort.

 

Ofera dormitorului tau mobilierul personalizat de care ai nevoie, cu haine mai bine organizate intr-unul din modele noastre de sifoniere si dulapuri de haine.

 

Vezi mai multe tipsuri utile despre cum sa-ti personalizezi mai bine dormitorul cu un dulap multifunctional.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.