Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa-ti personalizezi dormitorul cu un dulap de haine

19.01.2021
0

Cand decorezi dormitorul si spatiul destinat dressingului, trebuie sa iei in calcul si alegerea unui dulap de haine potrivit. Sifonierul este a doua piesa de rezistenta din dormitor, dupa ce ai ales deja patul. Ca totul sa mearga perfect, este necesar sa obtii un aspect unitar al camerei. Asta inseamna ca mobila sa fie pe acelasi stil, in acelasi joc de culori.

Mobilierul pentru dormitor este o invitatie la ore intregi de relaxare, tocmai de aceea patul, dulapul si noptierele trebuie sa inspire un aer armonios si cozy.

Aspectul dormitorului nu tine numai de materialul ales pentru mobila, ci si de culoare si de pozitionarea lor.

Iata cateva sfaturi utile in amenajarea dormitorului:

 

Cuprins:

 

1. Amplasarea in L cu un sifonier cu oglinda si pat dublu

2. Decoratiuni cu dulapuri haine in functie de spatiul alocat

2.1. Dormitor restrans

2.2. Dormitor amplu

2.3. Dormitor tineret

3. Cu ce asortezi un dulap haine in dormitor

 

1. Amplasarea in L cu un sifonier cu oglinda si pat dublu

 

O regula de baza in personalizarea dormitorului este amplasarea in forma literei L. Mai exact, dulapul si patul formeaza doua linii ce se unesc cu alte piese decorative, cum ar fi o masa de toaleta.

Cand alegi un pat matrimonial, iti ramane putin spatiu pentru decorare, mai ales daca e vorba de un dormitor de apartament. De aceea, este bine sa nu incarci cu piese masive, cum ar fi un sifonier care sa ocupe tot peretele. Cu cat e mai simplu si mai aerisit cadrul, cu atat spatiul devine mai zen si mai potrivit orelor de somn.

Ce este la fel de importanta este si zona de trecere. Nu trebuie sa obtureze nimic spatiul catre cealalta camera. Mesele mici de cafea sau noptierele nu se pot amplasa in zona centrala sau in pasajul catre usa.

Noptierele sunt pozitionate langa capul patului, facilitand si aranjarea micilor accesorii de care ai nevoie inainte de odihna.

 

Pentru acest tip de amenajare, poti alege un dulap cu usi glisante si oglinda, care sa sporeasca ideea de spatialitate si eleganta.

Aspectul modern este completat de finisajul placut la atingere si de oglinda generoasa de pe usile sifonierului. Modelul practic si de efect poate fi utilizat pentru aranjarea ainelor, lenjerie de pat si a gecilor sau camasilor aranjate pe umerase, dispuse pe o bara metalica. Dulapul incapator este prevazut cu 5 compartimente generoase, in care-ti poti aranja mai bine hainele impaturite.

 

Pret dulap haine: 1208 lei

 

 

2. Decoratiuni cu dulapuri haine in functie de spatiul alocat

 

Dupa ce te-ai decis ce nuanta alegi pentru mobila, este timpul sa vezi si ce dimensiuni pot avea corpurile de mobilier.

 

2.1. Dormitor restrans

 

Daca ai un apartament restrans, este bine sa mentii un spatiu cat mai curat si mai aerisit, fara sa-l incarci cu piese greoaie. Uita de mobila clasica, care ocupa tot peretele. Opteaza pentru dulapuri haine din pal, usoare si in acelasi timp rezistente.

Culorile luminoase sunt o alegere inspirata, ce creeaza un efect de armonie si ambianta.

Joaca-te cu nuantele si adu o tenta lemnoasa. Acest dulap usi glisante alb cu nuc este perfect pentru un interior mediu sau restrans, pe care vrei sa-l personalizezi dupa bunul plac. Insertia de alb si nuc este una revigoranta, care creeaza un dinamism cromatic placut in orice dormitor.

Usile care culiseaza sunt usor de manevrat si te ajuta sa ajungi mai usor la haine fara sa faci zgomot sau sa intampini probleme in deblocarea usilor.

Pret: 1580 lei

 

2.2. Dormitor amplu

 

Spatiul dintr-o casa, duplex sau un apartament mai mare este mult mai ofertant cand vorbim si de decorarea dormitorului. In acest caz, poti fii mai ingaduitor cu dimensiunea dulapului, mai ales daca e vorba de dressingul ambilor parteneri. Decorul unui dormitor matrimonial se poate realiza intr-un stil mai romantic, in care micile elemente clasice isi fac loc.

Daca vrei o piesa de mobila care sa faca un melanj intre stiluri, poti alege un sifonier cu oglinda.

Acesta este realizat din pal de 18mm, fiind foarte rezistent si usor de amplasat. Dulapul are 5 usi decorate cu elemente vintage, ce creeaza un aspect boem camerei.

Este foarte util in aranjarea hainelor personale si a partenerului de viata, avand numeroase compartimente orizontale si verticale. Poti pune hainele ce necesita calcare intinse pe umerase, ce pot fi agatate de o bara metalica.

 

Pret sifonier: 2742 lei

 

2.3. Dormitor tineret

 

Dormitorul destinat copiilor este si el un spatiu special, ce necesita atentie in decorare. Aici, regulile sunt simple: spatiul trebuie sa fie cat mai optimizat, fara mobila greoaie.

Hainele celor mici pot fi usor aranjate intr-un dulap cu 2 usi alb si nuc.

Pentru a sparge monotonia cromatica, se poate opta pentru insertii de nuc sau lemn inchis la culoare. Acest design fermecator nu se demodeaza si este perfect atat pentru dormitorul unei fete, cat si al unui baiat. Picioarele dulapului sunt usor curbate si creeaza mai multa stabilitate, prin formatul robust si bine finisat.

Usile au sistem de deschidere clasic, si intregesc designul unui dressing prevazut cu 3 rafturi si un compartiment spatios, vertical.

 

Pret dulap: 743 lei

 

3. Cu ce asortezi un dulap haine in dormitor

 

Sifonierul poate fi o piesa foarte ampla in dormitor, asa ca trebuie o atentie sporita in alegerea pieselor de mobila care sa creeze un aspect placut camerei.

Pe primul loc este desigur amenajarea unui pat tapitat cu saltea inclusa. Acesta este perfect pentru ore de somn reconfortant si poate servi si pe post de relaxare cand privesti la TV, datorita tabliei capitonate. Baza de pat este confectionata din schelet metalic, pal melaminat si pfl . Este dotata cu spatiu de depozitare pe toata suprafata patului usor de utilizat.

Culoarea neutra il face usor de combinat cu un sifonier alb sau crem si cu noptiere in lateralul patului.

Daca vrei sa t uiti la TV si sa-ti aranjezi si alte haine sau cosmetice, atunci trebuie sa incluzi si o consola cu 4 usi pentru dormitor.

Indiferent de culorile dorite, pe site-ul nostru gasesti piesele perfecte pentru un cadru de vis. Da viata casei tale si creeaza-ti un spatiu de odihna placut in dormitor cu un dulap de haine Homs!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.