Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Top 4 seturi mese si scaune bucatarie pentru un decor modern

15.02.2021
0

Daca vrei sa fii in pas cu ultimele tendinte de desing interior pentru casa ta, alege din cea mai colorata gama de seturi mese si scaune bucatarie.

In functie de stilul in care ti-ai decorat restul camerelor, poti crea un decor functional si atragator si-n bucatarie.

Fiind spatiul destinat gatirii si meselor in familie, ai nevoie de o mobila usor de amplasat si usor de curatat. Pentru ca in bucatarie se gateste, trebuie sa iei in considerare si faptul ca umezeala poate afecta mobila. Tocmai de aceea, la Homs ai o colectie de mese cu blat de sticla termorezistent, create special pentru mediile umede.

Blatul este prevazut cu modele multicolore, cu patternuri florale sau geometrice, care sa anime cadrul. In plus, sticla dura este perfecta chiar si pentru aniversarile cu cei dragi, fara sa se pateze sau ii fie afectata structura, atunci cand se varsa un pahar de apa sau alte alimente lichide.

Stilul modern este foarte versatil si cuprinde atat decorurile cu influente retro, cat si pe cele in stil industrial, sau chiar cu design pretabil pentru bar.

 

1.Ce seturi de mese si scaune bucatarie sa alegi in functie de stil, pentru un decor modern

 

1.1. Set masa si scaune cu model marmorat pentru bucatarii Zen

 

Stilul modern implica si elemente care sa mentina frumusetea naturii in casa. Rocile sunt foarte ofertante in printuri unice si abstracte. Un set masa extensibila cu 6 scaune tapitate rosii este perfect pentru o bucatarie in tonuri neutre.

Blatul negru cu pattern inspirat de frumusetea marmurei innobileaza camera in care e amplasata masa. Pentru decorurile minimaliste, negrul este ideal, putand fi usor de asortat cu alte piese de mobila care sa dinamizeze bucatarie. Setul de bucatarie include sii 6 scaune ultra comode, cu tapiterie de calitate, de un rosu aprins. Acestea sunt prevazute cu picioare de lemn maro, similare cu cele ale mesei.

Blatul este finisat cu un aspect unic, ideal intr-o bucatarie in stil asiatic, cat si intr-una contemporana, monocroma.

Masa vine cu un mare avantaj: un sistem de extensie discret, ce-ti permite sa alungesti masa, atunci cand ai aniversari sau mese pentru evenimente in familie.

 

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 47, l 42, h 88 cm

Pret: 1199 lei

 

 

1.2. Set masa si scaune bar albe cu nuc- elementul cheie dintr-o bucatarie restransa

 

Pentru o bucatarie mica, de apartament, poti opta pentru modulul insular. Acesta presupune ori un blat de lucru pentru gatit, ce poate fi si masa de dining, ori un set bucatarie tip bar.

O culoare atemporala, care nu se demodeaza niciodata, este albul. Acest set masa cu 2 scaune tip bar Homs este accesoriul perfect dintr-o bucatarie de apartament, in care vrei sa aduci o briza de vacanta.

Detaliile mesei sunt rupte parca din revistele retro, in care fierul alb isi pastreaza frumusetea si eleganta, intr-un ansamblu inedit.

Cadrul este realizat din profil metalic vopsit electrostatic alb, cu blat din pal de 18 mm culoarea nucului. Albul si brunul deschis este o combinatie moderna care-ti garanteaza un cadru ambiental, in care iti poti savura cu drag micul dejun.

 

Dimensiuni:

Masa: L 90, l 45, h 91 cm

Scaun: L 35, l 32, h 71 cm

Pret: 499 lei

 

1.3. Set masa extensibila cu blat de sticla si scaune- design colorat pentru un ambient revitalizat

 

Fie ca-ti decorezi bucataria de zero, sau vrei sa dai un refresh, alege sa adaugi mai multa culoare. Este bine cunoscut faptul ca nuantele vesele iti schimba si iti influneteaza dispozitia. Acum poti gati cu mai mult drag sau poti servi preparate delicioase, pe un set masa extensibila picioare lemn, blat sticla securizata multicolor cu 6 scaune tapitate Fusion.

Masa cu cercuri multicolore este confectionata din pal de 18 mm cu blat de sticla securizata aplicat si picioare din lemn culoare nuc. Materialul este rezistent si usor de intretinut, atat cu produse de curatare de sticla, cat si de lemn. Sticla nu permite umezirea si afectarea palului, rezistand perfect ani in sir.

Confortul iti este asigurat tie si intregii familii, cu cele 6 scaune incluse, tapitate cumaterial textil usor plusat. Acestea au o textura asemanatoare pielii intoarse culoare verde, perfecta pentru cadre moderne, in pas cu ultimele tendinte decorative. In functie de disponibilitatea stocului, poti alege si o combinatie de scaune, bej sau mustar, in contrast cu cele kaki.

 

Setul de bucatarie este pliabil atat in bucatarii inchise, bucatarii open space, cat si in livinguri cu o zona de dining. Designul modern, nuantele pastelate, placute si usor de asortat, fac din acest set, piesa de rezistent dintr-o bucatarie contemporana.

 

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 47, l 42, h 88 cm

 

Pret: 1249 lei

 

1.4. Melanj clasic-modern cu o masa bucatarie extensibila cu 6 scaune maro

 

Cand vrei sa imbini 2 stiluri esentiale, poti alege pentru piese de mobila cu detalii clasice, cum ar fi patternul cu lemn clasic, imbinat cu liniile moderne ale designului. Un set masa extensibila cu 6 scaune stejar tapitate maro Valentina Homs impleteste cu succes stilul clasic, cu cel contemporan, intr-o piesa de mobila plina de rafinament.

Cu 29% reducere, setul de dining este perfect atat in bucatarie, cat si intr-un living modern. In plus, culorile neutre ale lemnul maro deschis si insertiile de alb, fac din acest set, un must-have pentru pasionatii de mobila sofisticata.

Detaliile si finisajele sunt atent realizate, ca tu sa te bucuri de un blat extensibil, multifunctional. Acesta poate fi folosit fix pentru o cina in doi sau pentru prepararea unui meniu, sau extins, pentru aniversari sau intruniri cu familia.

Scaunele maro au un design ergonomic si sustin spatele intr-o pozitie comoda. Acestea sunt prevazute si in lateral cu 2 manere curbate, ce se contopesc cu spatarul.

Tapiteria de calitate este extrem de fina si placuta la atingere, amintind de catifeaua rafinata.

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 52, l 55, h 95 cm

Pret: 1799 lei.

 

Citeste si articolul despre cum sa alegi un set masa si scaune potrivit pentru casa ta si da drumul la decoratiuni pline de inspiratie.

Lasa-te purtat de farmecul pieselor de mobila moderne Homs si completeaza-ti casa cu cele mai in voga seturi mese si scaune bucatarie.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.