Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa alegi un set masa si scaune potrivit pentru casa ta

14.01.2021
1

Fie ca vrei sa decorezi bucataria sau livingul, ai nevoie de o zona de lounge, iar pentru asta trebuie sa incluzi si un set masa si scaune.

Din lemn, pal sau metal, fiecare set iti poate completa povestea casei tale. Acestea pot fi personalizate pe numarul de oaspeti, cu scaune colorate, clasice sau pliabile si mese fixe sau mese extensibile.

Stilurile decorative poarta amprenta designerului si a pasiunii pentru arta si frumos, tocmai de aceea, un stil unitar aduce un plus de frumusete caminului tau.

 

Iata ce trebuie sa tii cont cand iti alegi setul de bucatarie sau living:

 

1. Spatiul in care vrei sa amplasezi seturi mese si scaune

 

Prima regula decorativa tine de spatiul pus la dispozitie. Daca ai o camera mai restransa, cum ar fi o bucatarie standard de apartament, iti recomandam un set de bucatarie cu masa pliabila si 4 scaune visinii.

Este un set modern, cu masa culoare alb cu decor inspirat de decorul antic cu picioare din lemn culoare nuc, iar cele 4 scaune sunt tapitate cu material textil visiniu sunt prevazute cu picioare de lemn.

Pret: 929 lei

 

Masa este confectionata din pal de 18 mm si poate fi curatata cu produse specifice lemnului.

 

Daca dispui de spatiu mai mult poti opta pentru o masa extensibila cu 6 scaune tapitate nuc/ bej. Setul poate fi amplasat in bucatarie, living sau zona speciala de dining. Este un ansamblu minimalist, in stil modern, ce pastreaza o gama de culori calde si contrastante. Masa extensibila este foarte practica, intrucat o poti tine fixa cand ai nevoie de spatiu sau extinsa, cand ai musafiri. Culoarea nucului aduce putina naturalete in camera, imbinandu-se perfect cu cele 6 scaune tapitate cu material plusat, bej.

Masa este confectionata din pal de 18 mm cu picioare din lemn si poate fi cu usurinta amplasata dupa bunul plac in orice zona de dining.

Pret set masa extensibila cu scaune 1115 lei.

 

2. Alege un set masa si scaune bucatarie pe stilul potrivit

 

Stilul este amprenta prin care dai viata casei. Ce este important de mentinut pentru un efect maxim, este unitate. Daca ai camerele realizate in stil clasic, mentine aceeasi linie si in aranjarea bucatariei.

Cele mai populare decoratiuni sunt in stil clasic, rustic, modern, vintage, contemporan sau industrial.

 

2.1. Bucatarie in stil industrial

Stilul industrial este unul foarte popular in designurile contemporane. Elementele specifice sunt combinatiile de lemn si metal, sau insertiile de minerale.

Cand ai nevoie de o piesa care sa imbine cerintele stilului industrial, poti alege o masa de bucatarie texturata Serena.

Aceasta este ideala pentru 4 persoane, avand o suprafata generoasa de servit masa, cu aspect de lemn natural. Picioarele sunt din metal si sunt vopsite in negru pentru un contrast placut cu textura blatului. Muchiile sunt rotunjite la margini, lucru care ii ofera un avantaj in manevrare si curatare. O poti asorta cu scaune metalice, care sa intregeasca aspectul contemporan al camerei.

Pret: 278 lei.

 

2.2. Masa si scaune bucatarie cu design modern

 

Pentru casele moderne, sunt indicate piesele de mobila cu linii drepte, minimaliste. Aici, poti introduce si nuante mai antrenante, care sa anime bucataria. Joaca-te cu nuanta scaunelor si alterneaz-o cu blatul mesei, pentru a obtine un aspect elegant si atragator.

Pentru asta, poti alege un set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cristal negru-mustar.

Este un set modern, cu masa in culori calde si contrastante cu un model delicat pe margine, si cu 6 scaune tapitate cu material textil mustar.

Citeste si articolul cu 10 idei decorative pentru o bucatarie moderna si vezi mai multe modele pentru casa ta.

 

2.3. Set masa si scaune bucatarie in stil clasic

 

Daca este o textura care reprezinta stilul clasic este aspectul lemnului. Culorile de brun deschis, wenge, sau bej natural fac din orice bucatarie, o incapere primitoare si armonioasa.

Stilul clasic se releva prin atentia la detalii. Micile sculpturi sau basoreliefuri laterale creeaza un aer boem si cozy, in care te intorci cu drag.

Un model perfect este masa extensibila Valentina.

Realizata din pal cu o patina inspirata de textura nucului, masa extensibila este perfecta pentru orice bucatarie sau living in stil clasic. Detaliile albe din lateral creeaza dinamism si un efect vizual placut, prin jocul dintre modelele traforate.

Pret masa extensibila: 464 lei

 

3. Cromatica pentru seturi mese si scaune living

 

Indiferent de stilul dorit sau de tipul de masa preferat, la Homs gasesti tot ce-ti trebuie pentru casa, la preturi competitive.

Calitatea este pe primul loc, iar piesele de mobila sau living sunt cu siguranta pe gustul oricarei familii.

Cromatica este un aspect important care ne schimba starea de spirit. Designerii de interior sugereaza ca in livinguri sa fie alese nuante calde: bej, galben, orange pal sau nuante reci: verde deschis, gri, sau lila. Acestea pot fi alternate cu cate un perete tapetat sau cu paturi si perne colorate.

Daca vrei o piesa de mobila nemuritoare, alege nuanta nucului.

Setul ideal este unul cu masa extensibila si 6 scaune cristal. Materialul maro deschis completeaza cromatica picioarelor de lemn, ce au un finisaj placut si se mentin bine chiar si-n medii cu umezeala, cum ar fi bucataria.

Pret: 1115 lei

Vezi si alte modele perfecte pentru orice camin si completeaza-ti camera dupa bunul plac, cu un set masa si scaune Homs.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.