Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Tips: Solutii decorative cand iti alegi mobila de bucatarie

26.07.2021
0

Daca decorezi de la zero, sau redecorezi, trebuie sa ai in vedere si ce tip de mobila de bucatarie sa alegi. Pentru ca este un spatiu in care petreci timp zilnic, ai nevoie de un mobilier optimizat. Asta inseamna ca piesele extensibile, pliabile, sau inteligente te pot ajuta sa economisesti spatiu. Mobilierul modern pune accentul in primul rand pe functionalitate. Lasand in urma mobilierul greoi din lemn, mobila din pal sau MDF a cucerit lumea designului interior, cand vine vorba de un cadru contemporan.

 

Ce trebuie sa stii despre un mobilier de bucatarie modern, inainte sa-l amplasezi:

 

1. Pastreaza distanta intre piesele de mobila de bucatarie.

Creeaza un decor insular, cu o masa de dining si un set de 4 scaune, separat de blatul de bucatarie sau de zona in care sunt electrocasnicele.

Sugestia noastra: Set masa extensibila cu 4 scaune tapitate Homs 250-30300 nuc-maro

Setul cu aspect de nuc trece foarte bine ca piesa centrala atat intr-un cadru clasic, cat si intr-unul modern. Zona de dining este diferentiata astfel, cu mai multa eleganta, datorita acestui set unic, cu linii drepte si design multifunctional. Este un set modern, cu masa de culoare bej, cu textura de lemn si cu picioare din lemn culoare nuc, cu finisaj lucios. In plus, cele 4 scaune sunt tapitate cu material textil maro si au si acestea picioare de lemn, rezistent, care nu sunt afectate de umezeala.

 

2. Alege materiale rezistente la apa si umezeala, cum ar fi o masa cu blat de sticla termorezistent.

 

Pentru ca-n bucatarie se gateste mereu, ai nevoie de piese care sa se mentina in timp. Cea mai inspirata alegere este un set masa extensibila picioare lemn, blat sticla securizata +6 scaune tapitate Fusion Homs mustar-multicolor.

Picioarele de lemn tratat si finisat iti garanteaza ca acestea nu se vor deteriora si mai ales nu vor cauza rani, celor mici. Blatul sofisticat este prevazut cu un model geometric colorat, care dinamizeaza camera-n care este amplasat. Patternul este unul echilibrat, care pune focus pe eleganta si functionalitate.

Blatul mesei este termorezistent si nu este afectat de alimente sau bauturi calde, iar curatarea lui se face cu o simpla laveta.

 

3. Dulapuri de bucatarie multifunctionale cu roti- secretul unui spatiu bine ingrijit.

Cu cat ai mai mult loc de miscare, cu atat vei avea un spatiu mai bine optimizat. Alege un dulap functional bucatarie cu rotile Mier Homs alb/stejar sonomo. Este dotat cu o bara pe care poti aseza servete de bucatarie sau ustensile, iar in partea opusa 3 rafturi deschisa pentru a avea tot timpul la indemana condimentele. Pentru a depozita intr-un mod ordonat mai ai la indemana un sertar si 2 spatii inchise cu usi.

Dulapul are un design modern, iar combinatia de culori este frumoasa: alb mat cu stejar sonomo. Dulapul este pe rotile, astfel ca il poti misca mai usor pentru curatare.

Citeste si articolul despre mese de bucatarie si creeaza-ti un ambient ca la carte. Alege si tu sa-ti personalizezi locul de gatit si cinat, cu o mobila de bucatarie accesibila si de calitate, marca Homs.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.