Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Solutii personalizate de mese si scaune pentru restaurante si cafenele

04.05.2023
0

Mobila si decorul sunt elemente esentiale pentru a crea o atmosfera placuta si confortabila intr-un restaurant, iar mesele si scaunele sunt elementul cheie. Trebuie sa ai in vedere ca nu doar mancarea sau bauturile conteaza in succesul unui restaurant. Confortul si atmosfera contrubie mult la experienta completa a unui client. In acest articol, vom explora solutiile personalizate de mese si scaune pentru restaurante si cafenele care te vor ajuta sa conturezi o atmosfera care ii va face pe clienti sa se intoarca cu siguranta.

set masa cu scaune

Set masa cu scaune pentru un aspect coerent

 

Solutiile personalizate pentru mese si scaune sunt foarte importante in crearea unei atmosfere placute si confortabile pentru clienti. In primul rand, trebuie sa gasim o solutie care sa se potriveasca cu designul interior al locatiei.

set masa cu scaune

Un set de masa cu scaune poate fi o optiune excelenta pentru a crea un aspect unitar si coerent. Seturile de masa cu scaune pot fi personalizate in functie de paleta de culori pe care o alegi si pot defini intreaga stare pe care vrei sa o transmiti. Daca ai o cafenea mica, alege un set masa cu scaune Cafea, o solutie compacta si accesibila pentru industria HORECA. Pentru un decor elegant, opteaza pentru un set masa cu scaune in care masa are finisaj marmurat. Scaunele pot fi realizate in orice culoare, de la turcoaz, galben sau verde, pana la nuante neutre precum gri si maro.  

set masa cu scaune

Mese si scaune pentru terasa

 

Mesele si scaunele pentru terasa sunt o alta solutie excelenta pentru proprietarii de restaurante si cafenele. Acestea sunt de obicei construite din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi metalul sau plasticul, si sunt disponibile intr-o varietate de culori si forme. Alege un set masa cu scaune din metal daca stii ca terasa ta nu este acoperita si ploaia va atinge mobilierul.

 

Mesele si scaunele pentru terasa sunt ideale pentru a oferi clientilor o experienta unica, unde pot savura o bautura sau o masa in aer liber. Creeaza o gradina urbana cu elemente din natura si plante, daca vrei sa ii ajuti pe cei care iti trec pragul sa se relaxeze. Alege mese si scaune gradina si decoreaza inspirat.

 

set masa cu scaune

Scaune pentru bucatarie integrate in decor

 

Scaunele pentru bucatarie sunt o alta solutie excelenta pentru proprietarii de restaurante si cafenele. Acestea sunt confortabile si pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor. Scaunele pentru bucatarie pot fi construite dintr-o varietate de materiale, cum ar fi lemnul sau metalul, si pot fi disponibile intr-o gama larga de culori si forme.

set masa cu scaune

Acestea sunt deosebit de potrivite pentru restaurantele si cafenelele care servesc micul dejun sau pranzul, deoarece sunt ideale pentru o masa rapida si comoda. Alege scaune pentru bucatarie tapitate si mese simple din lemn pentru o atmosfera cozy si minimalista. Nu uita ca iluminatul are o importanta majora, asa ca alege corpuri de iluminat cu lumina galbena. Lumina alba si neonul transforma spatiile si confera o atmosfera apasatoare.

 

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.