Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Regulament concurs “Răcorește-ți vara cu homs.ro”

27.06.2023
0

CONCURS “Răcorește-ți vara cu homs.ro:

Perioada desfasurare 28 Iunie - 31 Iulie 2023 ( sau in limita stocului disponibil)

Premiu: parasolar auto

✨ Bucură-te de un parasolar Cadou la fiecare achiziție pe Homs.ro! 

Vrei să îți transformi casa într-un spațiu armonios și plin de stil? Ești în locul potrivit!

La Homs.ro, magazinul online de mobilier și decoratiuni interioare, poți descoperi piesele perfecte pentru a-ți crea un design deosebit și personalizat.

 Completează-ți livingul cu mobilierul perfect și adaugă un strop de rafinament în biroul tău. La Homs.ro găsești o gamă variată de mobilier pentru toate gusturile și preferințele tale.

Dar asta nu e tot! Pentru a te răsplăti pentru încrederea acordată, îți oferim un cadou special la fiecare achiziție: un parasolar gratuit pentru mașina ta!

Protejează-te de razele soarelui și bucură-te de confort în călătoriile tale cu acest accesoriu util și practic.

Regulament:

1️⃣ Oferta este valabilă pentru orice achiziție efectuată pe site-ul Homs.ro.

2️⃣ Parasolarul cadou va fi automat adăugat la comanda ta și va fi livrat împreună cu produsele achiziționate.

3️⃣ Numărul de parasolare disponibile este limitat, așa că grăbește-te să beneficiezi de acest cadou special

4️⃣ Campania este valabilă pentru o perioadă limitată de timp.

Alege calitatea și eleganța pentru casa ta și primești un cadou surpriză în fiecare comandă! Profită de această oportunitate și creează un mediu plăcut și confortabil în locuința ta.

Descoperă acum colecția noastră variată de mobilier și decoratiuni pe Homs.ro și alege stilul care te reprezintă! Bucură-te de produse de calitate superioară și primește un parasolar Cadou în fiecare comandă.

 Nu rata această oportunitate! Vizitează Homs.ro acum și fii gata să te bucuri de un parasolar Cadou la fiecare achiziție! 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 Organizatorul Concursului Răcorește-ți vara cu homs.ro(denumit in continuare„Concursul”) este Ideal Homs, cu sediul in Warehouse Sos de Centura, nr 103, Popesti Leordeni, jud Ilfov. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

 

Concursul se va desfasura in perioada 28 Iunie-31 Iulie 2023 pe site-ul www.homs.ro si paginile de social media

 

SECTIUNEA 2. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

 

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiul va fi expediat de catre Ideal Homs la adresa castigatorului.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

SECTIUNEA 3. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site www.homs.ro si paginile Ideal Homs de pe Facebook si Instagram. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 28 Iunie -31 Iulie 2023: Cumpara orice produs de pe www.homs.ro si este inscris automat, primind la livrare produsul cadou: Parasolar Auto

 Perioada de desfasurare: 28 Iunie-31 Iulie 2023

Extragerea - nu va exista extragere, premiile se vor acorda tuturor celor care achizitioneaza produse in perioada concursului

La fiecare comanda efectuata si achitata, cumparatorul va vedea afisat in cosul de cumparaturi produsul cadou

 

SECTIUNEA 5. PREMIILE CONCURSULUI

Produs cadou :  Parasolar auto

 

 SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

 

Castigatorii concursului sunt toti cei care fac o achizitie fara returnare in perioada de desfasurare a concursului

 

Premiile se acorda in urma validarii. Validarea presupune achitarea comenzii si nereturnarea produsului comandat.

In cazul returului produsului comandat, cadoul se returneaza impreuna cu acesta pentru inapoierea sumei achitate.

 

SECTIUNEA 7. DREPTURI DE AUTOR

 

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte, ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 8. INCETAREA CONCURSULUI

 

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 31 iulie , ora 00.00 si poate inceta inainte de termen in limita stocului disponibil  sau  în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

 

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Ideal Homs. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/Idealhoms

 

SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

 

In cazul unor litigii aparute intre Ideal Homs si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.