Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Recreeaza atmosfera din casa ta cu un set de mobila bucatarie Homs.ro

13.12.2021
0

Bucataria este una dintre incaperile in care ne petrecem cel mai mult timp acasa, iar un set de mobila bucatarie semnat Homs.ro poate infrumuseta considerabil atmosfera de aici. In gama noastra gasesti o multitudine de piese de mobilier de bucatarie, de la mese de bucatarie, la scaune, seturi, si altele. 

Fie ca esti in cautarea unei mese perfecte pentru cinele cu cei dragi sau una multifunctionala, ideala pentru bucataria ta, arunca mai jos un ochi pentru un strop de inspiratie & design. 

Alege mese de bucatarie din gama Homs.ro

#1 O alegere simpla, dar chic, este masa de bucatarie texturata, alba. Aceasta este una dintre cele mai populare alegeri pentru decoratiunile moderne prin liniile si prin designul sau. Daca vrei sa iei cina in familie, sa-ti chemi prietenii la un board game sau sa faci o aniversare, acum ai ajutorul perfect. Masa spatioasa are un blat cu patina lucioasa. lucru ce ii confera anduranta in timp.

masa bucatarie alba Homs.ro

#2 O alta alegere excelenta este setul de masa extensibila si 6 scauna tapitate Homs marmura. Setul este destinat decorari cadrului pentru bucatarie, living sau zona speciala de dining. Este un set modern, in culori de un bej natural si cu textura lemnoasa si contrastante cu metal. Scaunele sunt tapitate si picioarele din lemn sunt intregite de tapiteria moale si catifelata.

set masa extensibila si scaune Homs marmura

#3 Cand vrei un strop de culoare extra la masa, descopera setul de masa extensibila si 6 scaune Homs cargold. Setul este destinat pentru locul de servire al mesei, fie ca este vorba de bucatarie, living sau zona speciala de dining. Este un set modern, cu masa culoare alb cu decor usor vintage sau antic cu picioare din lemn culoare nuc, iar cele 6 scaune sunt tapitate cu material textil portacaliu si au si acestea picioare de lemn.

set masa extensibila cu scaune Homs cargold

 

Ce set de mobila bucatarie vei alege pentru cele mai memorabile cine alaturi de cei dragi? 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.