Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Masa bucatarie texturata, Alb,120x80x75 cm, 30409

10 recenzii
PRP: 825 00 Lei
499 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: 1-2 zile
Cantitate

Beneficii

-39% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Masa bucatarie texturata, alb, Homs- mai multa luminozitate in casa ta

Ofera camerei de zi sau bucatariei un aspect mai atragator si mai modern cu o masa bucatarie  texturata, Alb,30409. Aceasta este una dintre cele mai populare alegeri pentru decoratiunile moderne prin liniile si prin designul sau.  Daca vrei sa iei cina in familie, sa-ti chemi prietenii la un board game sau sa faci o aniversare, acum ai ajutorul perfect. Masa spatioasa are un blat cu patina lucioasa. lucru ce ii confera anduranta in timp. Se curata usor, fara sa se zgarie si se mentine impecabila, fara ca blatul sa se umfle sau deformeze intr-un mediu umed, cum e bucataria.

Dimensiuni:

 L 120, l 80, h 75 cm

Pentru un decor complet, ai nevoie desigur de un set de 4 scaune bucatarie, tapitate si colorate in nuantele preferate de tine. Daca vrei sa creezi un efect cromatic mai puternic, alege nuante de turcoaz, verde sau rosu, care sa anime camera. Camera de zi sau bucataria pot fi completate cu alte piese de mobila din pal sau lemn, in nuante de alb, gri ori negru care sa intregeasca decorul. 

In categoria de mese de bucatarie ai cele mai atragatoare modele, care sa se plieze pe stilul decorativ ales de tine. Poti sa introduci in bucatarie, sala de mese, resturant sau pensiune, unul dintre aceste seturi sau mese practice si elegante. 

Masa se livreaza neasamblata, fiind insotita de schita pentru montaj si accesorii Montajul se realizeaza de catre beneficiar .Blatul nu este pregaurit.Scheletul metalic se infileteaza impreuna cu blatul cu o surubelnita manuala sau electrica. Curatarea se face cu o carpa moale alba si produse de curatenie neabrazive specifice tipului de material.

Realizata din pal alb lucios de 18 mm dublata pe margini si profil metalic vopsit electrostatic negru.

 

Info Livrare

Timp livrare: 1-2 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

10 Recenzii

adauga recenzie
Anonim Anonim
12.03.2024

Recomand aceasta masa... Este o masa foarte frumosa, stabila. Blatul alb lucios, picioarele de metal negru mat. Stabila si eleganta. Livrarea rapida. Sunt foarte multumita. Are un aspect superb.

Brezovan Maria
22.10.2023

Recomand cu încredere.

Cea mai frumoasa masa. Peste așteptările mele, foarte bună calitate, montare foarte usoara! Transportul a fost de 2 săptămâni dar s-a meritat așteptarea!

Brezovan Maria
10.10.2023

Recomand

Recomand din tot sufletul, cea mai buna, calitate foarte bună ușor de montat! Arata wow în bucătărie! Cumpărați cu încredere!

Ion Ioana
05.06.2023

Aveti si 160/80/75 la acest model?

Re: homs.ro.Buna ziua.Din pacate nu

Ion Ioana
05.06.2023

Aveti si la lungimea de 160-acest model?

Dinu Maria
29.03.2023

Buna ziua ,aveți și de 120/70/75?

re-homs.ro- din pacate nu la acest model

Cornelia Pop
22.03.2023

Sint foarte multumita de masa si scaunele de bucatarie ce leam cumparatde la dumneavoastra, foarte frumoase si comode,ceva deosebit

Camelia Laiba
13.02.2022

Bună ziua, din ce sunt picioarele? Lemn sau metal?

 

Re> homs.ro- Buna ziua.Picioarele din din profil metalic negru mat

Laiba Laiba
09.02.2022

Bună ziua, picioarele sunt din lemn sau metal? Livrarea este gratuită?

Re- Homs.ro- Buna ziua.Picioarele sunt din metal negru mat.Livrarea se face in toata tara prin curier, contracost

Stănescu Valeria
01.02.2022

Masă bucătărie albă

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.