Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Idei decorative practice cu dulapuri baie Homs

11.03.2021
0

 

Stilul decorativ se reflecta si in cele mai mici detalii, iar cu aceste dulapuri baie Homs, ai parte de un cadru perfect. Optimizarea baii se face tinand cont de membrii familiei, de rutina zilnica si mai ales de spatiul pus la dispozitie. Pentru a-l completa si pentru a beneficia de mai mult loc de trecere, iti oferim cateva sfaturi pentru un design personalizat.

 

De ce trebuie sa tii cont cand alegi mobila de baie?

 

1. Dimensiunile camerei si ce mobilier baie poti integra

 

1.1. Daca ai o baie mica sau de dimensiuni medii, atunci trebuie sa te gandesti cum sa optimizezi spatiul de trecere. In baile restranse poti integra o cabina de dus inalta, chiuveta cu masca inclusa, in care sa pui detergenti, prosoape si un dulap baie suspendat cu portprosop.

Acesta serveste si ca spatiu de uscare pentru prosop, dar este prevazut si cu mai mult compartimente pentru cosmetice. De preferat este ca partea de jos, dulapul sau masca chiuvetei sa contina prosoape, lavete sau detergenti de baie, iar cel de sus pentru pastile si cosmetice.

Ideal ar fi ca medicamentele, suplimentele sau electronicele cum ar fi aparate de ras, epilat, perie electrica sa fie tinute intr-un mediu uscat. Cu un dulap suspendat cu oglinda poti indeplini si partea de functionalitate, de stocare si de estetica. In plus, economisesti mai mult loc de trecere in camera.

 

1.2. Intr-o baie ampla, chiar daca-ti permite locul, alege corpuri pe inalt. Dulapurile soldat sunt o idee inspirata, mai ales ca poti depozita mai multe lucruri in ele. In plus, nu ocupi loc la orizantala, fara sa aglomerezi vizual camera.

Tot pentru spatiul de trecere, alege un dulap cu picioare inaltate, pentru a proteja lucrurile depozitate in interior. Pentru ca baia este un spatiu expus la umezeala si mucegai, un dulap inaltat de la sol este o idee practica si pentru curatarea pardoselei.

Il poti amplasa langa chiuveta sau chiar deasupra sifonului din podea, pentru a masca zona, dar si pentru a te bucura de mai mult spatiu de trecere.

In plus, acest model este multifunctional si il poti amplasa in bucatarie sau hol, in functie de cum redecorezi.

 

2. Stilul decorativ potrivit, care sa unifice casa

 

Cand iti alegi mobila, trebui sa ai in vedere imaginea de ansamblu a casei. Designerii de interior recomanda ca piesele de mobila sa fie pe acelasi stil, chiar daca nuantele difera.

Stilul modern mizeaza pe linii drepte, minimaliste, cu influente asiatice. Decorurile din Asia ne aduc acea stare de liniste, datorita felului in care sunt amplasate corpurile de mobila. Nu degeaba, regulile Feng Shui s-au raspandit la nivel international.

Regula de baza: pastreaza totul cat mai curat si cat mai putine elemente decorative.

Culorile recomandate: alb, gri, negru

Ce aduce nou stilul modern este multifunctionalitate. Alege un dulapior cu etajere cu rafturi albe. Acestea sunt traforate si pot fi utile cand speli dulapiorul sau cand pui sapuniere sau cosmetice ude.

Pentru un decor in stil clasic, sau rustic, iti recomandam sa alegi nuantele de lemn natur. Acestea aduc mai multa naturalete in camera si echilibreaza atmosfera.

Spre exemplu, un dulap baie cu aspect de nuc este perfect pentru a face o trecere armonioasa intre functionalitate si un accesoriu clasic. Acest model deosebit are spatii superioare pentru cosmetice, periute, accesorii de igiena, dar si un cos de rufe incorporat.

3. Cauta materialele potrivite pentru modelele de dulapuri baie

Cand amenajezi sau redecorezi baia, tine cont si de materialele din care sunt alcatuite dulapurile si restul mobilierului.

 

3.1. Piesele care se incadreaza la un design contemporan au in general insertii de metal si pot fi facute din pal in diverse culori. Palul este un material usor, rezistent si cu modele mai variate si mai accesibile ca pret.

Finisajele fac diferenta, iar un blat lacuit cu siguranta va aduce un plus de stralucire in baie.

Nu uita sa folosesti masti sau dulapuri care sa integreze piesele din baie. Poti alege o masca pentru toaleta cu raft deasupra sau un dulap din pal Gemini, care poate fi pus in lateralul cazii sau al cabinei de dus.

Finisajul stralucitor are si rol protector, mai ales cu mediul umed si aburii din baie.

Palul este foarte apreciat pentru versatilitatea lui, rezistenta in timp si pentru usurinta corpurilor de mobila.

 

3.2. Lemnul este materialul de baza, care nu se demodeaza niciodata, cand vorbim de decoratiuni cu stil. Spre deosebire de lemnul din alte camere, cel folosit la mobila din baie este tratat special sa reziste contra umezelii. In plus, stratul de lac ii confera o stralucire unica si un aspect placut si elegant.

Chiar si lemnul rustic este o idee inspirata pentru un decor Zen in baie.

Ce poti alege:

Raft organizator pentru baie, Towel Homs, lemn/textil- un accesoriu practic pentru aranjarea cosmeticelor si prosoapelor. Acesta imbina rafinamentul si tesatura textila alba cu lemnul clasic brun. Raftul poate fi pus suspendat pe perete, fara sa ocupe spatiu la sol.

Il poti asorta cu un cos de rufe lemn si material textil. Acesta are un design rustic, iar lemnul maro deschis il face perfect atat in baile moderne, cat si in cele clasice. Acum, ai un loc pentru pastrarea rufelor langa masina de spalat, fara sa aglomerezi locul de pe masina, sau din dormitor.

Vezi si alte piese de mobila baie si da drumul la decoratiuni practice, cu cele mai noi modele de dulapuri baie Homs.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.