Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa-ti organizezi un dressing room sau un dormitor cu sifoniere si dulapuri haine

17.02.2021
0

Aranjarea pieselor vestimentare devine o joaca cand ai o gama de sifoniere si dulapuri haine adaptate nevoilor tale. Fie ca vei sa-ti aranjezi un dressing room sau un dormitor, un dulap pentru haine cu oglinda sau unul cu usi glisante este fix ce cautai.

Ample, cu spatii de compartimentare bine definite, sau cu spatii pentru umerase, sifonierele sunt nelipsite din orice casa. Indiferent de stilul vestimentar si de stilul decorativ, pe Homs gasesti dulapul potrivit pentru casa ta.

Cand vine vorba de sifonier, trebuie sa luam in calcul cate persoane pot folosi spatiul de depozitare si in ce loc va fi amenajat.

Pentru ca nu multe case au o camera de dressing separat, sifonierul e amplasat cel mai adesea in dormitor.

Alaturi de o comoda multifunctionala sau un stand pentru umerase, poti obtine un spatiu de dressing suficient de mare pentru tine si partenerul de viata.

In plus, un stand fixat in perete, cu mai multe spatii de depozitare, te poate ajuta sa pastrezi loc pentru zona de trecere, fara sa incarce camera.

 

Tipsuri utile cand iti alegi sifoniere si dulapuri haine

 

1. Inainte de a-ti achizitiona un sifonier, fa cateva masuratori.

 

Pentru ca este o piesa masiva, dulapul pentru haine trebuie sa se incadreze in spatiul alocat. Masoara inaltimea camerei, de la podea la tavan, latimea zonei pentru dressing si apoi, asigura-te ca usile de acasa nu obtureaza deschiderea usilor de la dressing sau a sertarelor.

Pentru camasi si haine office sau geci, o inaltime de 115 cm este suficienta. Ideale sunt dulapurile cu rafturi mai adanci, pentru a oferi mai mult spatiu pentru hainele impaturite. Cu toate acestea, adancimea nu ar trebui sa depaseasca 50 cm, va fi greu sa ajungi la ele.

Pentru un apartament clasic, poti decora cu un sifonier cu 3 usi si 2 sertare cu oglinda Homs, alb.

Cu 17% reducere, dulapul modern alb din pal de 18 mm este piesa perfecta dintr-un dormitor mediu de apartament.

Acesta are L 897, l 421, h 1800 mm, incadrandu-se perfect fara sa incarce peretele dormitorului. Chiar si culoarea alba aduce cu sine un aer fresh, numai bun pentru un dormitor organizat si in acord cu ultimele trenduri de design.

Acesta este impartit atat cu rafturi pentru hainele impaturite, cat si cu o zona pentru hainele pe umeras si lenjerie, ce poate fi pusa in sertarele late din partea de jos.

Un alt beneficiu este desigur oglinda. Acum, poti sa ai o piesa 2 in 1, fara sa mai fie cazul de o oglinda care sa ocupe loc. Modelul dispus cu oglinda pe toata lungimea lui, iti ofera o imagine de ansamblu ca tu sa ti admiri tinuta integral, inainte sa iesi in oras.

 

Pret: 899 lei

 

2. Gandeste-te pentru cate persoane va fi destinat acest dulap pentru haine

 

Familiile cu membri mai multi, au nevoie de spatii de depozitare mai cuprinzatoare. Cine nu viseaza sa aiba un dulap pentru toate tinutele, care sa ocupe si putin spatiu?

Tocmai de aceea, alegerea unui sifoner care sa se intinda pe suprafata peretului poate fi o solutie practica.

Un sifonier 5 usi cu oglinda cu detalii in stil retro iti garanteaza suficiente zone de depozitarea vestimentatiei si a lenjeriei de pat, fara probleme, pentru tine si persoana iubita, plus spatii pentru un copil.

Aceasta este delimitat de o oglinda lunga pe 2 usi, zona ce poate fi aranjata cu hainele celui mic sau accesorii cum ar fi pilota, perne, ori paturi.

Fiecare jumatate are loc pentru impaturirea hainelor, dar si spatiu cu bara pentru aranjarea umeraselor.

Asftel, ai hainele mereu drepte, mai bine depozitate, fara sa ocupe loc in rafturi.

Dimensiuni: L 177 x l 52, h 194 cm

Pret: 2899 lei

 

 

3. Alege un finisaj pentru sifoniere si dulapuri haine care sa se potriveasca cu restul pieselor de mobila din dormitor

 

Less is more. Nu aglomera incaperea si incearca sa pastrezi acelasi stil. Intotdeauna cand decorezi o camera in care o sa-ti petreci timp relaxandu-te sau dormind, trebuie sa ai in vedere felul in care sunt pozitionate, culorile, materialul si stilul.

Pastrand aceste elemente iti creezi un dormitor pe o anumita linie. Daca preferi incaperile moderne, atunci un dulap cu usi glisante este un must have.

Simplu de folosit, dulapul cu usi se deschide usor, fara sa incurce zona de trecere, sau fara sa obtureze usa incaperii.

Culoarea alba in acord cu nucul, fac din aceasta piesa de mobila, un accesoriu atemporal, care nu se demodeaza. Imbinarea de alb luminos si lemnul clasic texturat este una care combina cu succes stilul clasic cu cel modern. Astfel, il poti pune in orice dormitor, fiind mai usor sa-l asortezi cu alte corpuri de mobila.

Finisajul clasic, cu lemn texturat la vedere este printre cele mai populare alegeri. Il poti integra in orice spatiu modern, sau chiar intr-o camera destinata unui adolescent.

Pret: 1699 lei

Un alt finisaj care a cuprins lumea designului interior este cel cu oglinda inclusa. Aceasta te ajuta sa te pregatesti mai usor, fara sa mai ai nevoie de o masuta de toaleta.

In plus, oglinda iti confera si o senzatie de marire a spatiului si de luminozitate.

Cu un dulap cu 3 usi cu oglinda, ai un dressing practic pentru una sau doua persoane.

Pret: 999 lei

 

4. Anima incaperea cu un dulap dormitor cu usi in mai multe culori

 

Stilul nu inseamna sa folosesti o singura culoare peste tot. Joaca-te cu nuantele si creeaza un dinamism cromatic bland, care sa-ti linisteasca ochii. Cele mai apreciate culori pentru mobila din dormitor sunt nuantele de bej, lemn brun, lemn deschis la culoare si alb.

Cu un finisaj glossy si modern, acest sifonier cu 3 usi glisante nuc si alb iti va oferi spatiu suficient pentru aranjarea hainelor si pieselor vestimentare, plus a lenjeriei de pat.

Cu dimensiuni generoase, de L 180 x l 59, h 186.6 cm, acesta se pliaza atat pe un dormitor matrimonial, cat si pentru unul single, cu o garderoba mai diversificata.

Spatiile de depozitare sunt dispuse orizontal pentru haine impaturite si orizontal, cu bara metalica pentru umerase.

 

Pret: 2399 lei

 

Creeaza-ti si tu un decor de vis, cu haine mai bine organizate cu cea mai atragatoare colectie de sifoniere si dulapuri haine de la Homs.

Citeste si articolul despre cum sa-ti personalizezi mai bine dormitorul cu un dulap multifuntional.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.