Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

4 biblioteci living pentru fiecare stil decorativ

07.12.2020
0

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun de redecorare in camera de zi, iar noi iti punem la dispozitie o gama noua de biblioteci living. Pentru fiecare stil decorativ, ai posibilitatea sa-ti alegi modelul potrivit. In functie de spatiul alocat in camera si de restul pieselor de mobila, iti poti crea propriul design care sa-ti poarte amprenta.

 

Camera de zi este perfecta ca zona de lounge, mai ales daca ai si o camera tip open space. Aceasta include bucataria si sufrageria, delimitate de un perete fals sau panou decorativ.

 

Desi biblioteca cu rafturi a fost conceputa pentru carti, acum a devenit o piesa multifunctionala. Poti opta chiar pentru biblioteci care sa incorporeze spatiul pentru consola de jocuri, DVD-uri, televizor si spatiu de depozitare pentru electronice.

 

Iata care sunt cele mai populare stiluri decorative si ce tipuri de biblioteci living sa folosesti:

 

1. Decoratiuni moderne cu un ansamblu mobilier Nocce Homs

 

Decoratiunile moderne mizeaza pe sintagma “less is more”. Poti folosi o mobila simpla, cu linii moderne, in nuante deschise, care sa lumineze camera.

In topul preferintelor intra si ansamblul wall-unit. Acesta poate fi incorporat sau alcatuit din mai multe corpuri care sa-l intregeasca.

 

Cu un ansamblu mobilier 2 piese living, Nocce Homs, ai suficient spatiu de depozitare pentru televizor, consola gaming, carti si piese decorative.

 

Acesta este realizat intr-un joc cromatic placut, in acorduri de alb si nuc brun. Este format din 2 module: modul inferior pentru TV, dotat cu 3 spatii de depozitare inchise, cu usi batante, si un raft media. In partea de sus este alcatuit dintr-un corp suspendat ce ofera loc pentru aranjarea cartilor, accesoriile electrice si piese decorative de arta.

 

Comoda are un spatiu generos pentru depozitarea telvizorului si accesoriilor aferente, si este in acelasi timp o mobila cuprinzatoare, ce se poate desfasura pe un perete. Pret: 809 lei

 

2. Decoratiuni rustice cu o biblioteca living/ raft pentru carti Ada Homs

 

In stilul rustic, ceea ce ramane nemuritor este lemnul.Aceste biblioteci living din gama Homs se intrec in designuri practice si elegante. In stilul rustic este recomandat sa folosesti lemn sau pal cu textura lemnoasa.

De o calitate superioara, aceasta biblioteca cu rafturi pentru carti Ada Homs este perfecta pentru decoruri clasice.

Aceasta este realizata in intregime din PAL rezistent si este dotata cu 3 spatii de depozitare ample. Cu o inaltime de 120 cm si o lungime de 75 cm, biblioteca iti ofera 3 zone extrem de generoase. Poti sa decorezi cu diferite accesorii, carti, reviste, albume foto, elemente ambientale sau chiar o planta de interior.

Nuanta de brun inchis se potriveste de minune unor culori vesele, dar si unor nuante pamantii, din aceeasi gama. Astfel, daca elgi o mobila living in nuante de bej, ori diferite degradeuri de maro, sansele ca atmosfera rustica sa fie una echilibrata, sunt de 100%.

Intregeste decorul cu o masuta de cafea, care este ideala pentru orice sufragerie clasica, de preferat in nuanta nucului. Pret biblioteca: 296 lei

 

 

3. Decoratiuni in stil industrial cu o etajera cu 5 polite, Bookster Homs

 

Stilul industrial aduce o combinatie de materiale: lemn, pal, metal. Daca iti plac decorurile minimaliste si inovatoare, acest stil este pentru tine.

Decoratiunile se axeaza pe maximul de confort, cu minimul de efort. Ai nevoie de piese de mobila simple si de efect, care sa fie puse in evidenta cu ajutorul micilor tale accesorii de arta.

Etajera cu 5 polite, Bookster Homs, este ralizata din pal rezistent, in nuante de nuc si un cadru de metal. Aceasta are dimensiuni generoase de 72 x 170 x 25 cm, fiind ideala atat in birouri, camere de zi, cat si in livinguri mai restranse din apartament.

Scheletul este realizat din profil metalic culoare negru, iar politele sunt din pal de 18 mm de culoarea nucului. Aceasta piesa de mobila moderna se poate folosi oriunde ai nevoie de depozitare- in living, birou sau chiar intr-un balcon inchis.

Poti pune pe ea plante decorative, carti, cutii de depozitare sau tablouri si fotografii cu cei dragi.

Este o biblioteca ieftina, rezistenta si usor de amplasat. Acum, poate fi a ta cu numai 224 lei.

 

4. Decoratiuni minimaliste cu o biblioteca living, Dante Homs

 

Acest stil decorativ este inspirat de regulile Feng Shui, asiatice. Decorurile sunt aerisite, cu piese de arta si cu mult spatiu pentru piesele utile. Accesoriile mai putin folosite nu sunt lasate la vedere, ci depozitate in dulapuri cu sertare multifunctionale.

Din acelasi stil fresh face parte si aceasta biblioteca, Dante Homs, gri antracit/alb.

Nuantele neutre o fac usor de asortat in orice camera si usor de combinat cu alte piese decorative. Aceasta are dimensiuni medii de 160 x 90 x 20 cm, fiind realizata din PAL.

Este o biblioteca deschisa, ce poate fi amplasata la intrare, in living, dining sau dormitor. Avantajul bibliotecii Dante Homs este spatiul mare de depozitare si faptul ca nu ocupa mult spatiu. Etajera pentru carti este confectionata din pal de 18 mm, de culoare alb cu gri. Pentru a-l pune in evidenta, iti sugeram sa decorezi cu o planta de interior verde sau o vaza rosie, care sa anime cadrul.

 

Aceasta este o biblioteca practica, prevazuta cu 4 spatii de asezare carti si obiecte de decor. O poti utiliza atat in living pentru carti, cat si in camera copilului pentru rechizite, jucarii, sau la birou pentru dosare.

Combinatia de alb cu gri este una moderna, iar datorita formei si dispunerii geometrice a rafturilor biblioteca degaja un aer primitor si elegant. Pret: 445 lei

 

Odata ce decorul cu gama de biblioteci living e finisat, e timpul sa faci din acest loc cu adevarata zona de lounge. Pe site-ul nostru gasesti si cele mai noi canapele si fotolii ideale pentru o atmosfera calda, in acord cu ultimele tendinte decorative.

 

Poti asorta biblioteca cu alte piese de mobila pentru sufragerie, cum ar fi canapele, comoda Tv, tabureti sau mese de cafea.

Tie ce model ti se potriveste in casa?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.