Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa decorezi in stil contemporan cu noile biblioteci living si etajere pentru carti

07.06.2022
1

Ofera camerei de zi un aspect reinnoit si adaptat stilul contemporan cu gama de biblioteci living Homs.

Aceste corpuri de depozitare pot fi optimizate pentru a-ti crea un spatiu original, functional si mai ales rafinat. Te asteptam cu o gama variata de produse, cu biblioteci realizate PAL, MDF, lemn sau pe cadru metalic, potrivite oricarui stil decorativ. In plus, poti alege si unitati cu comoda TV inclusa cum ar fi unitatile de tip wall-unit, cu diverse etajere incorporate si spatii de depozitare practice.

 

Ce avantaje iti aduc:

 

  • - piese de mobila usor de asamblat si de asortat cu alte corpuri de mobila
  • - materiale rezistente
  • - culori variate si designuri moderne
  • - bilioteci din lemn sau metal
  • - blaturi usor de curatat

 

Iata cateva modele pe care le indragim:

 

Biblioteca living Nora pentru un stil avangardist

Stilul modern este ridicat la rang de arta, mai ales daca ai o biblioteca living Nora. Acesta pastreaza palul finisat in nuante de alb si nuc si le impleteste intr-o singura piesa decorativa practica, orginala si accesibila.

Blatul cu aspect de nuc si spatiile de depozitare sunt cu pal alb, ofera un joc cromatic dinamic, foarte autentic, care se pliaza in casele contemporane. Poti sa o decorezicu carti, piese de arta, sculpturi sau plante de interior, care sa-ti completeze functionalitatea in camera.

 

Materialul are finisaj de top, cu aspect usor lucios nu permite ca materialul sa se ude sau sa pateze.

 

Poti sa o aranjezi in camera de zi, alaturi de o masa de cafea sau un set de canapele si fotolii.

 

2 in 1 cu o unitate tip wall unic cu biblioteca living Loud Homs

Acest set practic indicat pentru tot peretele contine o biblioteca living si comoda TV in nuante luminoase de alb si bej. Modelul este unul inovator, extravagant, care te uimeste cu functionalitatile sale. Poti sa aranjezi televizorulpe blatul de jos, principal, iar deasupra, poze,carti, amintiri din concedii, accesorii de birotica, consola de gaming si multe altele.

Designul practic este o adaptare la nevoile pe care le ai, fiind un adevarat ajutor in decoratiunile interioare. Culoarea alb si bejul natural creeaza camerei mai multa luminozitate si un aer boem si sofisticat.

Aranjeaza setul de biblioteca si comoda TV langa un perete, si lasa mai mult spatiu de trecere in living, pentru a beneficia de mai mult loc in casa.

Nu uita sa vii in completare cu o canapea sau un fotoliu fix cu picioare de lemn masiv.

 

Biblioteca in stil industrial – Box Homs

Optimizeaza-ti spatiul de lucru si zona de lounge cu o biblioteca Box Homs, nuc/metal, in stil industrial. Acest model practic si elegant, are cadrul rezistent este realizat din profil metalic culoare negru. Pentru un plus de functionalitate, aceasta are etajere sunt din pal de 18 mm culoare nuc, ideale pentru stocarea florilor, cartilor sau colectiilor de poze. Poti sa integrezi acest model si intr-un mobilier office, sau pe balcon, ori pe terasa inchisa, unde vrei sa-ti etalezi plantele de interior.

 

Modelul este ideal pe decoratiunile moderne, pe cele in stil industrial sau contemporan, dar si pe cele clasice, datorita nuantei de brun deschis.

 

Dimensiuni:178 x 70 x 30 cm

 

Daca amenajezi intreaga camera, mai ai nevoie si de 2 sau 3 rafturi perete. Pe ele poti pune in continuare tablouri, statuete, suveniruri sau premii, care sa-ti imbunatateasca starea de spirit.

Nu uita sa integrezi in camera si o masuta de cafea, care sa se potriveasca la fix langa biblioteca. Opteaza pentru mobila in nuante de nuc, negru sau bej.

 

Descopera si alte modele de biblioteci living si decoreaza-ti casa asa cum iti doresti, cu piese de mobila la preturi avantajoase.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.