Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set canapea 2 locuri cu 2 fotolii, Cafe Homs gri

4 recenzii
PRP: 3520 00 Lei
1199 00 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Gri

Material: Lemn, Burete, Stofa

Dimensiuni: 130x80x80 cm

Tip Produs: Set canapea

Timp livrare: 1-2 zile
Cantitate

Beneficii

-65% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Set canapea 2 locuri cu 2 fotolii, Cafe Homs gri- setul de lounge pentru extra confort

 

Decoreaza inspirat in camera de zi, balcon, terasa, sau intr-un salon de lounge cu un set canapea 2 locuri cu 2 fotolii, Cafe Homs gri. Acest model deosebit pastreaza rafinamentul si confortul, fiind ideal atat in casele moderne, cat si in cele clasice. Culoarea neutra este perfecta chiar si-n cadrele cozy, sau in cele neutre. Griul este o nuanta ce poate fi asociata si cu alte culori: maro, alb, negru, verde sau rosu.

Dimensiuni: 

L 68 cm, adancime 68 cm, inaltime fara picioare 50 cm, inaltime pana la sezut  (picioarele: 30 cm)
Canapea 2 locuri: 
L 130 cm, adancime 65 cm, inaltime picioare: 34 cm
 
Setul a fost realizat pentru un stil modern/minimalist. Simplitatea executiei si materialul din care a fost confectionat il incadreaza de minune si intr-un decor ultra elegant

Picioarele sunt confectionate din lemn, iar materialul este textil usor plusat, placut la atingere. In plus, sezutul si spatarul sunt foarte ergonomice, fiind realizate din spuma de densitate medie.

Setul este potrivit intr-un mic salon pentru primire musafiri, intr-un colt de relaxare unde sa bei o cafea sau o terasa inchisa.

Asociaza setul cu o comoda Tv, etajere suspendate, sau chiar o masuta de cafea cu pal cu aspect lucios. Lasa lumina armonioasa  sa intre in locuinta si creeaza-ti un cadru de vis cu aceste canapele si fotolii fixe Homs.

 

 

Informatii aditionale

Culoare: Gri

Material: Lemn, Burete, Stofa

Dimensiuni: 130x80x80 cm

Tip Produs: Set canapea

Info Livrare

Timp livrare: 1-2 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

4 Recenzii

adauga recenzie
Ene Raluca
29.11.2022

Bună ziua,la setul canapea și 2 fotolii cafe homs gri observ ca sunt de 2 feluri in cele doua imagini. Ma interesa sa știu pe care dintre ele le aveti? Eu le doream pe.cele din fotografia 2 cu canapeaua cu lateralele și fotoliile la fel.

Re- homs.ro- in acest moment avem in stoc modelul cu cotiere

Alin Alin
28.11.2022

Bună ziua! Aș vrea să știu daca se poate comanda separat doar canapeaua!

Re-homs.ro- Buna ziua.Din pacate nu comercializam canapeau separat, doar setul complet

Herdean Ioana Giorgiana
05.02.2022

Buna ziua,as vrea sa comand de la dumneavoastră dar oare ar fi posibil livrarea sa se facă sâmbătă,deoarece la adresa de livrare unde as vrea sa fac comanda noi suntem doar in weekend acolo

Re- homs.ro- Buna ziua.colegele care se ocupa de livrari va contacteaza telefonic inainte de a expedia coletul si atunci puteti stabili toate detaliile cu privire la livrare.

ana maria
23.10.2021

Superbe!

Recomand cu caldura acest set pe gri.L-am comandat pentru un colt de servit cafeaua si este minunat! Livrarea a fost rapida.Multumesc

Re:homs.ro.Buna ziua.Va multumim pentru recenzie! Va asteptam si cu o fotografie pe pagina noastra de Facebook

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.