Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

10 idei decorative cu mobila de bucatarie moderna

18.09.2020
0

Toamna aceasta poti da drumul imaginatiei si iti poti redefini designul interior cu o mobila de bucatarie moderna de la Homs.

Produsele de calitate sunt ideale in orice tip de bucatarie, indiferent de stilul ales. In 2020, se poarta accentele de lemn natur si alb si insertiile metalice. Pentru ca fiecare casa are o poveste, iti venim in intampinare cu solutii decorative de efect, adaptate spatiului tau.

 

  • Cuprins:
  • 1. 10 Reguli decorative cand amenjezi cu un mobilier de bucatarie modern
  • 2. Cum sa integrezi mobila de bucatarie moderna, la tine in apartament
    • Mobila de bucatarie ieftina cu insertii albe 
  • 3. Ce mobilier de bucatarie sa alegi pentru case si camerele extinse

 

 

 

1. 10 Reguli decorative cand amenjezi cu un mobilier de bucatarie modern

 

Bucatariile sunt spatii destinate pentru gatit si pentru dining. Astfel, trebuie sa fie cuprinzatoare, atat pentru electrocasnice, cat si pentru tine si familia ta. Ai nevoie de loc de miscare, iar personalizarea bucatariei trebuie facuta in functie de casa sau de apartament.

 

Iata cateva tipsuri istete care sa te ajute sa obtii o camera echilibrata:

- La aragaz trebuie sa existe un sistem de ventilatie si o gura de aerisire, mai ales daca este si centrala termica in aceeasi camera

- Spatiul dintre blatul de gatit si masa sa fie de 50 cm, pentru a putea circula

- Perdelele folosite, sunt indicate sa fie pana la nivelul ferestrei. Ideal ar fi sa se opteze pentru rolete florale sau cu patternuri light, care sa lumineze camera. De asemenea, materialul roletelor este plastifiat si rezistent la umezela aburilor si la petele de mancare, putand fi curatate cu o carpa umeda. Daca ai draperii si perdele, lasa minim 15 cm in laterale pentru a nu crea un efect de retezare al perdelei. Pastreaza totusi faldurile pentru dormitor sau living.

- Pentru a mai economisi spatiu, se poate opta pentru incorporarea aragazului in blatul de gatit.

- Pastreaza decorurile simple. Nu amesteca patternurile. Daca ai gresie cu model geometric sau marmorat, poti accentua pe alocuri cu o bucata de gresie de tip provensal, cu flori sau modele care sa dinamizeze camera. De asemenea, nu este indicat sa folosesti patternuri florale cu modele geometrice.

- Opteaza pentru culori calduroase, luminoase. Daca vrei o culoare tare, cum ar fi negrul, foloseste-o doar pe un perete, jucandu-te apoi pe ceilalti cu alb, pentru un plus de contrast.

- Asorteaza mobila cu peretii. Nu incarca cromatic camera pentru ca va da ideea de spatiu restrans.

- Organizeaza tacamurile inauntru. Cu cat mai putine pe afara, cu atat ai mai mult spatiu.

- Alterneaza lemnul brun inchis cu nuante albe sau crem.

- Nu amesteca materialele. Daca mergi pe un stil, urmeaza-l pana la capat.

 

 

2. Cum sa integrezi mobila de bucatarie moderna, la tine in apartament

Pentru ca apartamentele sunt mai mici, este nevoie de o aranjare a mobilei cat mai bine gandita, astfel incat sa fie totul mai aerisit si mai optimizat.

Spatiul din apartament nu este tocmai permisiv pentru o mobila clasica, greoaie, tocmai de aceea poti opta pentru piese decorative mai light. Palul este preferatul designerilor, cand vorbim de un decor mai aerisit.

Mobila de bucatarie ieftina cu insertii albe

O masa de bucatarie cu scaune este perfecta intr-o bucatarie de apartament. Setul este conceput ca tu sa ai mai mult loc de miscare. Pret ultra redus- 429 lei.

mobila pentru bucatarie ieftina homs masa

Masa plianta este usor de amplasat in orice loc al camerei. Prevazuta cu un cadru rezistent, masa alba cu suport metalic este un must-have in spatiile inguste. O poti plia dupa propriile nevoi si seara, sau la aniversari, o poti folosi ca masa de dining.

Setul vine la pachet cu scaune tapitate cu roz pudrat. Astfel, ai parte de un decor modern si stilat, in care te incarci cu o doza de optimism.

Un element cheie este dulapul de depozitare. Profita de 32% reducere si comanda-ti un dulap Gala alb, din pal. Pret 469 lei.

mobila pentru bucatarie ieftina dulap

Acest model practic este compartimentat si cu rafturi si sertare pentru tacamuri, ingrediente si vesela. Ai un loc 2 in 1 in care iti poti pune tot ce doresti si tot ce ai nevoie in bucatarie.

 

Opteaza pentru alb, crem, bej, roz, sau verde ou de rata si joaca-te cu nuante pentru a obtine un design catchy si armonios.

 

 

3. Ce mobilier de bucatarie sa alegi pentru case si camerele extinse

 

In decorarea unei bucatarii ample, te poti manifesta cu usurinta, cand vine vorba de amenajarea cu mobila. Aici, poti folosi cu succes si un blat de mobila lung, sau o insula din pal. Aceasta se amplaseaza in zona centrala a camerei, ca tu sa ai loc in jurul ei sa gatesti sau sa mananci meniurile preferate.

Ai nevoie de cateva corpuri elegante care sa inmagazineze restul de electrocasnice.

dulap bucatarie ieftin

Poti alege un dulap ideal pentru a stoca farfurii, tacamuri si un cuptor cu microunde. Cu 13% reducere, poti achizitiona un Dulap din pal, Micro Florina Homs, alb, 84,5 x 60 x 45 cm. Pret 399 lei.

In continuare, poti incorpora aragazul intr-o masca potrivita. Cu 299 lei ai parte de un accesoriu elegant si practic: Dulap masca aragaz din pal, Ali Homs, alb, 87 x 60 x 35 cm.

dulap de bucatarie

Desigur, ele pot fi aranjate langa un blat marmorat, ce este rezistent la transfer, zgarieturi, umezeala sau la materiale incinse.

Alterneaza albul cu negrul si da-i camerei un aer sofisticat, ce nu se demodeaza.

Spre exemplu, daca nu vrei blat lung, alege o masa cu aspect marmorat si scaune cu design minimalist.

Sugestia noastra este masa de bucatarie marmorata, Bety Homs 80 x 120 cm, alb/negru.

masa de bucatarie

Simpla si de efect, masa este foarte utila si iti lasa un aspect ingrijit in bucatarie. Nu iti faci griji de pete sau taieturi, fiind usor de curatat. Asorteaz-o cu scaune cat mai comode, pe care te relaxezi cand stai cu cei dragi la masa. Acum, masa poate fi a ta cu -28% reducere! Pret: 357 lei.

 Pe site-ul nostru gasesti si o colectie de scaune bucatarie, care sa se plieze pe gustul tau. In functie de stilul ales, iti recomandam scaune metalice sau scaune pliabile, care sa te ajute sa economisesti spatiu.

scaune metalice

set masa bucatarie cu scaune pliabile

Lasa-ti imaginatia sa devina realitate cu cele mai noi piese mobila de bucatarie moderna, de la Homs si da un alt aer intregii case!

 

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.